Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της με μια... έκπληξη (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της με μια... έκπληξη (pic)

Sportal newsroom 16:54 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 31.07.2024

Τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-25 παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης, ακολουθώντας την ίδια γραμμή με την ομάδα ποδοσφαίρου, την ίδια στιγμή που η εκτός έδρας εμφάνισή της θα είναι πορτοκαλή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στη νέα σεζόν με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και την επιστροφή της στην κορυφή της Euroleague, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό του Final 4 της διοργάνωσης, στο Βερολίνο. Η ομάδα του Τσους Ματέο κράτησε το βασικό κορμό της περασμένης σεζόν, προσθέτοντας σε αυτόν τον Σερζ Ιμπάκα, έναν παίκτη από το πάνω ράφι.

Οι Μαδριλένοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του Ματέο και στο πλαίσιο αυτό παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι διαφορές με τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις είναι ελάχιστες, κάτι που συνηθίζεται στη γραμμή των δύο ομάδων, με την μεγάλη έκπληξη να έρχεται στην εκτός έδρας εμφάνιση των Μαδριλένων.

Η εκτός έδρας εμφάνιση της Ρεάλ θα είναι χρώματος πορτοκαλί, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ, σε μια καινοτομία των πρωταθλητών Ισπανίας. Η Ρεάλ άλλωστε έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της, έτσι σε αυτή την περίπτωση πρωτοτύπησε, λανσάροντας ένα νέο -για τα δεδομένα της- χρώμα στην αγορά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!