Σε ανοιχτή γραμμή Ρεάλ Μαδρίτης - Ματέο για νέο συμβόλαιο

Σε ανοιχτή γραμμή Ρεάλ Μαδρίτης - Ματέο για νέο συμβόλαιο

Sportal newsroom 12:53 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 22.05.2024

Ο Τσους Ματέο έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν και στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο.

Την φετινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σαν στόχο το repeat στην Euroleague, κάτι που επιβεβαιώνεται από την πορεία που έχει κάνει η ομάδα της Μαδρίτης ως τώρα. Πρώτη στην κανονική διάρκεια με ρεκόρ 27-7, πρόκριση στο Final 4 με σκούπα κόντρα στην Μπασκόνια.

Η σεζόν μπαίνει τώρα στην τελική ευθεία της και στο πιο σημαντικό μέρος της, αυτό στο οποίο κρίνονται τα πάντα και πριν έρθουν οι πιο μεγάλες μάχες στην «βασίλισσα» θέλουν να τελειώσουν με όλα τα βασικά ζητήματα.

Η παραμονή του Έντι Ταβάρες έχει ήδη δρομολογηθεί, ενώ στο ίδιο μοτίβο βρίσκεται και αυτή του Τσους Ματέο. Ο Ισπανός κόουτς αναδείχθηκε προπονητής της σεζόν στην Euroleague, χάρη στην πορεία της ομάδας του και η ικανοποίηση εντός των τειχών είναι μεγάλη. Σε τέτοιο βαθμό ώστε οι δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει επαφές για νέο συμβόλαιο.

Ο Ματέο είναι... άνθρωπος της Ρεάλ, έχοντας «ανδρωθει» προπονητικά στη Μαδρίτη, κάτι που αναμένεται να παίξει ρόλο για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.