Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Εξέβιερ Ράταν-Μέις

Εξέβιερ Ράταν-Μέις

i

© IMAGO

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Εξέβιερ Ράταν-Μέις

Μιχάλης Καλογήρου 12:36 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 01.10.2024

Οι εμφανίσεις του Ρατάν-Μέις δεν έχουν πείσει και η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την αποδέσμευσή του με σκοπό να «ανοίξει» θέση ξένου εκτός Ε.Ε.

Τι και αν ο Καναδός γκάρντ Εξέβιερ Ράταν-Μέις αποκτήθηκε φέτος από την Ρεάλ Μαδρίτης; Η θέση του στην ομάδα δεν δείχνει καθόλου ασφαλής, ακόμα και αν δεν έχει αρχίσει καν η φετινή Ευρωλίγκα. Μπορεί την περασμένη σεζόν να πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ρωσία, η Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν αρκείται στα περσινά και δείχνει πως δεν είναι ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα παρουσία του Καναδού.


Την θέση του Καναδού βαραίνει ακόμα περισσότερο το γεγονός, ότι στην Ισπανία και δη στην ACB επιτρέπονται μόλις δύο παίκτες εκτός Ε.Ε. με τον ίδιο να πιάνει μια εκ των δύο προφανώς. Οι άνθρωποι της Ρεάλ λοιπόν, σκέφτονται πως ίσως υπάρχουν καλύτερες λύσεις για αυτή την θέση, την ώρα που παραμένει ανοιχτό και το ζήτημα του αντικαταστάτη του Γκερσόν Γιαμπουσελέ στο «4».

Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική «Mundo Deportivo», οι Μαδριλένοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Καναδού γκαρντ, με μοναδικό εμπόδιο στην υπόθεση το γεγονός ότι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που τον αποδεσμεύσει, η Ρεάλ θα κληθεί να τον πληρώσει «αδρά».

Ο πρώην γκάρντ της ΑΕΚ την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα της Ενισέι, μετρώντας 25.7 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής στην VTB League.