Ποια είναι τα τρία φιλικά της Ρεάλ πριν το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για το Super Cup

Ποια είναι τα τρία φιλικά της Ρεάλ πριν το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για το Super Cup

Γιάννης Πάλλας 17:43 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 31.08.2024

Η Ρεάλ ανακοίνωσε τα τρία φιλικά προετοιμασίας πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο Super Cup

Μόλις τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Super Cup Ισπανίας (21/9).

Ο προπονητής της «βασίλισσας» Τσους Ματέο επέλεξε τη Μπενφίκα (7/9), τη Μονακό (11/9) και την Βαρέζε (14/9).

Ουσιαστικά με εξαίρεση την αναμέτρηση με τους μονεγάσκους, οι Μαδριλένοι επέλεξαν αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας για τα φιλικά πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Η Ρεάλ θα κάνει τα... αποκαλυπτήρια της σε επίσημο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στις 21 Σεπτεμβρίου, στον ημιτελικό του Super Cup, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Κορούνια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

Η Ρεάλ μετά την αποχώρηση του Γκέρσον Γιαμπουσέλε έχει αποδυναμωθεί σημαντικά στην γραμμή των ψηλών και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό με μια ποιοτική λύση, που προς το παρόν δεν έχει βρεθεί.

Στα... κόκκινα Καλάθης και Παπαγιάννης: Ξεκίνησαν προετοιμασία με τη Μονακό (vid)
EUROLEAGUE

14:10 - 31.08.2024

Στα... κόκκινα Καλάθης και Παπαγιάννης: Ξεκίνησαν προετοιμασία με τη Μονακό (vid)

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης φορώντας τα κόκκινα της Μονακό, ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας από το Πριγκιπάτο και ξεκινούν νέες περιπέτειες μαζί στην Euroleague.

Πάντως, η τετράδα Καμπάτσο, Μούσα, Χεζόνια και Ταβάρες είναι εκείνη στην οποία θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο ο Τσους Ματέο, προκειμένου να υλοποιήσει η Ρεάλ τους στόχους της τη νέα χρονιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!