Μούσα: «Μιλάμε για νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ»! – Τι λέει για την προοπτική της επιστροφής στο ΝΒΑ

Μούσα: «Μιλάμε για νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ»! – Τι λέει για την προοπτική της επιστροφής στο ΝΒΑ

Γιάννης Πάλλας 18:56 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 24.08.2024

Ο Ντζάναν Μούσα μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την πιθανότητα να πάει στο ΝΒΑ

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντζάναν Μούσα που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη «βασίλισσα», αλλά πάντα υπάρχει στο μυαλό του ΝΒΑ.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Klix, ο Ντζάναν Μούσα επιβεβαίωσε πως έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό ένα παράθυρο για το «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

«Είχα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια όταν ήρθα στη Ρεάλ. Είχαν την επιλογή να επεκτείνουν ή να λύσουν το συμβόλαιο και τώρα το έχουν επεκτείνει», εξήγησε ο Βόσνιος άσος.

«Οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν τώρα για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άλλα σχέδια. Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν θα μιλήσω γι’ αυτό τη δεδομένη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζω ότι αν υπάρξει μια καλή προσφορά θα μείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του ΝΒΑ, ο σκόρερ της «βασίλισσας» δεν ήθελε να κλείσει την πόρτα για το καλοκαίρι του 2025: «Υπάρχει πιθανότητα επιστροφής, αλλά προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτή τη σεζόν και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όλα είναι ανοικτά από τον προσεχή Φεβρουάριο είμαι έτοιμος για κάθε αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις».

Στο μεταξύ, την περσινή σεζόν, ο Ντζάναν Μούσα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τον τελικό του Final Four της Euroleague, ως ένας από τους βασικούς σκόρερ της ομάδας.

Ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ είχε 13,5 πόντους μέσο όρο (σούταρε με 41,3% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ στην Euroleague.

Είναι προφανές πως ο Μούσα θέλει να μείνει στη Ρεάλ, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά όπως συνέβη στις περιπτώσεις του Έντι Ταβάρες και του Μάριο Χεζόνια, στους οποίους η διοίκηση της «βασίλισσας» προσέφερε πολυετή συμβόλαια με υψηλότατες αποδοχές. Το ίδιο περιμένει ο Βόσνιος να συμβεί και μ’ εκείνον...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!