Το δίδυμο Καμπάτσο, Ταβάρες και ο «νέος» Ιμπάκα - Τα πλάνα από τη Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης

i

© Twitter Euroleague

Το δίδυμο Καμπάτσο, Ταβάρες και ο «νέος» Ιμπάκα - Τα πλάνα από τη Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:58 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 24.09.2024

Media Day για τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι παίκτες της «βασίλισσας» δείχνουν έτοιμοι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τη νέα απαιτητική σεζόν στη Euroleague. Η ομάδα του Τσους Ματέο έμοιαζε... ασταμάτητη στη regular season, ωστόσο παρά την πρωτιά της και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, δεν κατάφερε να κάνει το back to back, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό Aktor στο Βερολίνο.

H «βασίλισσα» όπως κάθε χρόνο, έχει θέσει ψηλά τον πήχη και θέλει σε πρώτη φάση να φτάσει στο Final Four και σε δεύτερη φάση να καταφέρει να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε πέρσι και να κατακτήσει το ευρωπαϊκό.

Η Ρεάλ ψάχνεται πάντως για την ενίσχυσή της, μιας και ο πρώτος στόχος της χρονιάς δεν επιτεύχθηκε. Μπορεί το σύνολο του Τσους Ματέο να έφτασε μέχρι τον τελικό του Σούπερ Καπ, αφού πρώτα πέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τη Μάλαγα και μετά από έξι χρόνια δεν πήρε τον τίτλο.

Λίγα 24ωρα αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε σε ρυθμούς... Euroleague, μιας και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη της Media Day. Από τα νέα πρόσωπα της ομάδας ξεχώρισε ο Σερζ Ιμπάκα, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα στα social media, «αναρωτήθηκε» το τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος από το δίδυμο των Φακούντο Καμπάτσο και Γουόλτερ Ταβάρες.