Συναγερμός στη Ρεάλ μετά την απώλεια του Super Cup – Βγαίνει στην αγορά για μεταγραφή!

Ρεάλ Μαδρίτης - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Συναγερμός στη Ρεάλ μετά την απώλεια του Super Cup – Βγαίνει στην αγορά για μεταγραφή!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται για την ενίσχυσή της, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, σε Ευρωλίγκα και Ισπανία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον πρώτο της στόχο για τη σεζόν 2024-2025. Η ομάδα του Τσους Ματέο σε ένα ντέρμπι «φωτιά» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πήρε την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ με μπροστάρη τον Φακούντο Καμπάτσο.

Στον τελικό πήγε ως φαβορί κόντρα στη Μάλαγα, ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Ουνικάχα ήταν εντυπωσιακή και με 90-80 πήρε τη μεγάλη νίκη και σε συνδυασμό τον πρώτο τίτλο της σεζόν, με τη Ρεάλ να χάνει το Σούπερ Καπ για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Η Ρεάλ φαίνεται ότι έχει βγει στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση «4». Το κενό του Γιαμπουσέλι που θα παίζει πλέον στο ΝΒΑ δεν έχει καλυφθεί και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς (ο Γκαρούμπα αγωνίστηκε ελάχιστα στον τελικό), δημιουργείται πρόβλημα. Όπως ανέφερε ο Τσους Ματέο, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» ψάχνονται στη μεταγραφική αγορά.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι τα παιχνίδια είναι πολλά και σίγουρα είναι δύσκολο να αντέξει μία ομάδα με 13 παίκτες στο ρόστερ της. Ο Ματέο βέβαια, φρόντισε να αναφέρει ότι η Ρεάλ δεν... βιάζεται για να κάνει κάποια κίνηση και φαίνεται πως θα περιμένει μία καλή περίπτωση.

Ο Τσους Ματέο ανέφερε: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ξέρουμε ότι 90 παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις με 13 παίκτες. Δεν θα αφήσουμε το νερό να φτάσει στο λαιμό μας, θα είμαστε προσεκτικοί με αρκετή υπομονή για να διαλέξουμε τι πρέπει να διαλέξουμε. Ο σύλλογος ξέρει ότι δουλεύει πάνω σε αυτό. Υπάρχει τόσο βάναυση ζήτηση και σωματικό επίπεδο που χρειάζομαι περισσότερους παίκτες για μια σεζόν 90 αγώνων. Το ξέρω και το ξέρουμε όλοι. Το μέλημά μας είναι να γνωρίζουμε πού πρέπει να βελτιωθούμε και πού πρέπει να ενσωματώσουμε κάποιον. Μάλλον έτσι θα είναι μέσα στη χρονιά, δεν υπάρχει βιασύνη».