Νέο πρόβλημα για την Ρεάλ: Χτύπησε ο Φελίζ και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό
i

Αντρές Φελίζ / © IMAGO

Νέο πρόβλημα για την Ρεάλ: Χτύπησε ο Φελίζ και δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 15:33 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 11.10.2024

Ο Αντρές Φελίζ της Ρεάλ αποχώρησε τραυματίας από το εν τέλει νικηφόρο ματς για την ομάδα του κόντρα στην Παρτίζαν. Απέκτησε πρόβλημα στο πέλμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα στη Μαδρίτη (17/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η έναρξη της σεζόν βρήκε την Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτοφανή αγωνιστική... ανετοιμότητα. Έχει υποστεί ήττες -ακόμα και στο ισπανικό πρωτάθλημα- που δεν τις περίμενε κανείς, ενώ τη μέρα που πήρε την πρώτη της νίκη στην Euroleague, στο ματς κόντρα στην Παρτίζαν, ναι μεν οι παίκτες της το χάρηκαν, αλλά είχαν και μία απώλεια.

Αυτή αφορά τον Αντρές Φελίζ, καθώς ο Δομινικάνος γκαρντ αποχώρησε από την αναμέτρηση τραυματίας, αφού πρώτα σε 6 λεπτά συμμετοχής πρόλαβε να συνεισφέρει 2 πόντους και μία ασίστ στην ομάδα του. Το ανησυχητικό είναι πως, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει πρόβλημα στο πέλμα και η απονευρωσίτιδα με την οποία διαγνώστηκε είναι ένας πολύ... ύπουλος τραυματισμός.

Ήδη, η συμμετοχή του στο επόμενο ματς της Βασίλισσας στην Euroleague είναι εξαιρετικά αμφίβολη και το πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εμφανίζει τον Παναθηναϊκό στο WizInk Center της Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

O Μπραζντέικις επιστρέφει στο ΣΕΦ με τη Ζαλγκίρις, που θα έχει δύο σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

12:06 - 11.10.2024

O Μπραζντέικις επιστρέφει στο ΣΕΦ με τη Ζαλγκίρις, που θα έχει δύο σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

H Ζαλγκίρις βρίσκεται στην Αθήνα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό (11/10, 21:15, Novasports 4), ο Μπρζντέικις, αλλά και ο Ντάνστον επιστρέφουν ως αντίπαλοι στο ΣΕΦ, αλλά η ομάδα του Κάουνας και ο κόουτς Αντρέα Τρινκιέρι έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες.

Η Ρεάλ έχει σημαντικές αδυναμίες, που τις έχει σημειώσει εξ αρχής ο κόουτς Τσους Ματέο και πέραν του ότι δεν αντικαταστάθηκε ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ, ο οποίος επέστρεψε στο NBA, υπάρχει πρόβλημα στη θέση του πόιντ γκαρντ. Εκεί όπου ουσιαστικά πέραν του Φακούντο Καμπάτσο και του Σέρχιο Γιουλ, υπάρχει μόνο ο Αντρές Φελίζ και τώρα που ο τελευταίος θα απουσιάσει το κενό θα το επιφορτιστούν ο Αργεντίνος και ο Ισπανός.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Επίσης, η Ρεάλ συνεχίζει χωρίς να υπολογίζει άμεσα τον Ουσμάν Γκαρούμπα, ο οποίος βέβαια είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Και αυτός πάντως, προς το παρόν θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.