Η Ρεάλ σκέφτεται για προσωρινή λύση τον Τζόρνταν Μίκι!

Τζόρνταν Μίκι

i

Twitter / Conversation Virtus Segafredo Bologna

Η Ρεάλ σκέφτεται για προσωρινή λύση τον Τζόρνταν Μίκι!

Γιάννης Πάλλας 23:20 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 09.09.2024

Ο Τζόρνταν Μίκι φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης για να καλυφθεί το κενό του Ουσμάν Γκαρούμπα

Σκέψεις για να καλυφθεί το κενό του τραυματία Ουσμάν Γκαρούμπα με τον Τζόρνταν Μίκι κάνει ο Τσους Ματέο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο προπονητής της «βασίλισσας» θεωρεί τον έμπειρο Αμερικανό σέντερ ως μια καλή επιλογή, καθώς είναι γνώριμος στα αποδυτήρια της ομάδας, αφού έχει αγωνιστεί ξανά στη Μαδρίτη τη σεζόν 2019-2020 υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο.

Σύμφωνα με το Sportando ο Τζόρνταν Μίκι είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του Γκαρούμπα, μέχρι την επιστροφή του, καθώς είναι αθλητικός και μπορεί να παίξει τόσο στο «4», όσο και στο «5».

Ο Τσους Ματέο φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του, ώστε να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο την «φρόντ-λάιν», η οποία έχει περιορισμένες λύσεις από τη στιγμή που δεν θα μπορεί να βοηθήσει ο Ουσμάν Γκαρούμπα.

Με τη Βίρτους Μπολόνια στην τελευταία του σεζόν είχε 10,8 πόντους μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι συζητήσεις φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, δεδομένου ότι η Ρεάλ έχει ανάγκη έναν ψηλό, ενώ εκκρεμεί ακόμη η κάλυψη του κενού στη θέση» 4» μετά την απώλεια του Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!