Ο Ρούμπιο αποκάλυψε πως θα προπονηθεί με την Μπαρτσελόνα!

Ρίκι Ρούμπιο

Ο Ρούμπιο αποκάλυψε πως θα προπονηθεί με την Μπαρτσελόνα!

Χρήστος Τσάλτας 11:10 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Ο Ρίκι Ρούμπιο αφήνει πίσω το δύσκολο διάστημα των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα κάνει προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα.

Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για τον Ρίκι Ρούμπιο, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την καριέρα, αλλά και την ζωή του. Ο Ισπανός άσος ανακοίνωσε μάλιστα πως για το λόγο αυτό έβαζε τέλος στην καριέρα του στο ΝΒΑ, αποχωρώντας από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Ρούμπιο είχε θέσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα του, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τη ζωή του, ώστε να αφήσει τα δύσκολα πίσω. Αυτό έγινε ομαλά και σταδιακά, με τον Ισπανό άσο να κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να ξεπεράσει τα δύσκολα.

Στην παρούσα φάση ο χαρισματικός άσος βαδίζει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Και μάλιστα φρόντισε να το επικοινωνήσει προς πάσα κατεύθυνση, προχωρώντας μάλιστα και σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Αυτό γιατί τόνισε πως θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα, ώστε να δει πώς αντιδρά ο οργανισμός του με μια μπάλα στα χέρια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Αισθάνομαι πρόθυμος και δυνατός να δω πώς αντιδρώ με μια μπάλα στα χέρια», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Ισπανός πλέι μέικερ, που αφήνει πίσω τα δύσκολα και εστιάζει πλέον στην επιστροφή του στη δράση, η οποία αναμένεται να γίνει ομαλά, με τους Μπλαουγκράνα.