Ένοχος για οπλοκατοχή ο Ραζόν Ρόντο, απέφυγε όμως την φυλάκιση
i

Ρέιζον Ρόντο / © IMAGO

Ένοχος για οπλοκατοχή ο Ραζόν Ρόντο, απέφυγε όμως την φυλάκιση

Απόστολος Μαυράκης 15:19 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 05.09.2024

Ο παλαίμαχος πλέον Ραζόν Ρόντο δήλωσε την ενοχή του για την παράνομη κατοχή όπλων, γλιτώνοντας την φυλάκιση του.

Ο εις διπλούν πρωταθλητής NBA και καταξιωμένος πλειμέικερ Ραζόν Ρόντο συνεργάστηκε με τις αρχές και δήλωσε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή. Ο ίδιος απέφυγε την φυλάκισή του και καταδικάστηκε σε 180 μέρες με αναστολή, ενώ άλλες δυο κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και σύνεργα ναρκωτικών παραγράφηκαν.

Η υπόθεση αυτή «έτρεχε» από τον περασμένο Γενάρη, όπου οι αστυνομικές αρχές είχαν σταματήσει τον Ρόντο στον δρόμο για επικίνδυνη οδήγηση. Αρχικά ο ίδιος πλήρωσε εγγύηση 700 δολλαρίων και η υπόθεση δεν προχώρησε, με τις κατηγορίες να θεωρούνται απλά πλημελλήματα.

Για οπλοκατοχή και ναρκωτικά συνελήφθη ο πρώην πρωταθλητής του NBA Ρόντο
NBA

08:55 - 30.01.2024

Για οπλοκατοχή και ναρκωτικά συνελήφθη ο πρώην πρωταθλητής του NBA Ρόντο

Ο Ρέιτζον Ρόντο που μεταξύ άλλων είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του NBA με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μπόστον Σέλτικς συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου αλλά και ναρκωτικών.

Στην συνέχεια ωστόσο, μια νομική συμφωνία που είχε κάνει το 2022, σχετικά με μια άλλη του υπόθεση, του απαγόρευε την οπλοκατοχή. Ο Ρόντο αρχικά δήλωσε αθώος στις εις βάρος του κατηγορίες και ακολούθησαν αρκετές αναβολές στην δίκη του. Χθες, ο ίδιος δικάστηκε και κρίθηκε αθώος, αφού όμως δήλωσε την ενοχή του και όντας συνεργάσιμος με τις αρχές.

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρόντο απασχολεί τις αρχές. Το 2022 ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για την απειλή της πρώην συζύγου του με όπλο. Σύμφωνα με την πλευρά της πρώην γυναίκας του, ο ίδιος νευρίασε με εκείνη επειδή είπε στον γιό της να μαζέψει τα ρούχα του, όσο ο Ρόντο έπαιζε μαζί του ηλεκτρονικά παιχνίδια. Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε και ο Ρόντο ξεκίνησε να ωρύεται και να σπάει τα πράγματα γύρω του.

Αυτοί είναι οι δύο εκλεκτοί της Ρεάλ Μαδρίτης για να καλύψει το κενό του Γιαμπουσελέ!
EUROLEAGUE

15:02 - 05.09.2024

Αυτοί είναι οι δύο εκλεκτοί της Ρεάλ Μαδρίτης για να καλύψει το κενό του Γιαμπουσελέ!

Έναν εκ των Τσεντί Οσμάν ή Ντάβις Μπέρτανς επιθυμεί στην ομάδα της η Ρεάλ Μαδρίτης και η ενίσχυσή της -μετά την αποχώρηση του Γιαμπουσελέ- έχει καθυστερήσει γιατί ο Τούρκος και ο Λετονός προσπαθούν να βρουν άλλο ένα συμβόλαιο στο NBA και ο πρώτος έχει πρόταση από τους Λέικερς!

Έπειτα έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι με ένα όπλο, λέγοντας στην γυναίκα: «Είσαι νεκρή». Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, με περιοριστικά μέτρα να επιβάλλονται στον Ρόντο, αλλά χωρίς το θέμα να παίρνει περεταίρω τροπή, εφόσον οι δύο πλευρές «τα βρήκανε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!