Διάστρεμμα κι εξετάσεις για τον Ρόκι Κρούζερ

Ρόκι Κρούζερ

i

© Intime

Διάστρεμμα κι εξετάσεις για τον Ρόκι Κρούζερ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:58 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 12.10.2024

Ο Ρόκι Κρούζερ αποχώρησε από το παρκέ του PAOK Sports Arena με ενοχλήσεις κα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Η εξαιρετική προσπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό και η διεκδίκηση της νίκης μέχρι το φινάλε της σημερινής (12/10), εντός έδρας, αναμέτρησης, για τη 2η αγωνιστική της Greek Basketball League, κόντρα στους «πράσινους», κοστίζει με τραυματισμό στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόκι Κρούζερ συγκεκριμένα, άφησε το παρκέ του PAOK Sports Arena στα μισά της δεύτερης περιόδου με ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Ο Αμερικανός φόργουορντ των «ασπρόμαυρων» επέστρεψε στο παιχνίδι, παρά την ιατρική οδηγία για το αντίθετο και με την ολοκλήρωση του ματς γνωστοποιήθηκε πως υπέστη διάστρεμμα.

Ο Κρούζερ θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και αν θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καντσελιέρι για την ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, την Τετάρτη (16/10), στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο την Πόρτο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάσιμο Καντσελιέρι, στάθηκε στη διαφορά των ριμπάουντ λέγοντας: «Παίζαμε κόντρα στον Μήτογλου και τον Λεσόρ, οπότε νομίζω πως θα κοιμηθώ καλά. Ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε τον Λεσόρ. Έχανε τα σουτ του και έπαιρνε τα ριμπάουντ ο ίδιος. Είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ, μας πόνεσε ο Λεσόρ, ο οποίος είχε 4/12 σουτ, οπότε κάναμε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Είναι ομάδα τοπ επιπέδου και πολλές άλλες ομάδες και στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο να τον σταματήσουν».

Και κατέληξε: «Ήμασταν μπροστά στο σκορ για 27 λεπτά. Ο Ναν έβαλε 27 πόντους αλλά δεν μας επηρέασαν τόσο όσο τα σουτ του Γκραντ ή του Γκριγκόνις και του Παπαπέτρου. Ευχαριστώ τον κόουτς Αταμάν που είπε ότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό, μας τιμάει πολύ αυτό».