Ο Άλκινς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη
i

IMAGO / Eibner

Ο Άλκινς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Νίκος Καλαμπάκας 09:25 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 01.10.2024

Ο Ρολ Άλκινς αναμένεται το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη αναμένεται σήμερα, 1/10 ο Ρολ Άλκινς προκειμένου να καλύψει μια θέση στα γκαρντ.

Ο πρώην παίκτης της ισραηλινής Ιρόνι Ζιόνα, θα είναι η τελευταία προσθήκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άλκινς έρχεται στη χώρα μας προκειμένου να δώσει βοήθειες στις θέσεις των γκαρντ, μετά τον τραυματισμό του Χοτζ ο οποίος δεν έχει προλάβει την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του έναν πολυσύνθετο γκαρντ ο οποίος έρχεται στη χώρα μας έτοιμος για... δράση.

Ο ίδιος θα βρεθεί στις κερκίδες για τον αγώνα του Eurocup κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, ενώ μάλλον θα προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο 5/10, στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι κιτρινόμαυροι θα ρίξουν το βάρος στον αγώνα με την ομάδα της Τουρκίας, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του Eurocup από τη Βενέτσια. Ο Άρης έχει ξεκινήσει τη σεζόν με τρεις ήττες, αφού πέρα από την ιταλική ομάδα, δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε του Παναθηναϊκού, ούτε του Περιστερίου στο Super Cup.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ευελπιστούν ότι η εικόνα θα αλλάξει με την έλευση του Άλκινς, θεωρώντας ότι ο νέος Αμερικάνος που αναμένεται να υπογράψει άμεσα, θα δώσει αρκετές λύσεις.