Η Μαδρίτη υποκλίθηκε στον Ρούντι (vid)

Η Μαδρίτη υποκλίθηκε στον Ρούντι (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 09:43 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 11.06.2024

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά μπροστά στο κοινό της Ρεάλ και για τον λόγο αυτό οι φίλοι της ισπανικής ομάδας, τον αποθέωσαν μετά τη δεύτερη νίκη επί της Μούρθια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 επί της Μούρθια στους τελικούς της Liga Endesa σε ένα ματς που μετά το τέλος του είχε την τιμητική του ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Αυτή ίσως και να ήταν η τελευταία εμφάνιση του Ρούντι μπροστά στο κοινό της ομάδας που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε. Για αυτό και στο τέλος του αγώνα, ο ίδιος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «μερένγκες» που δεν ξεχνούν τα όσα έχει προσφέρει ο παίκτης στην ομάδα τους:

«Είναι πολλά τα συναισθήματα και έντονα. Φεύγω γνωρίζοντας πως έκανα κάτι καλό και πως έδωσα τα πάντα για αυτή την ομάδα. Η αναγνώριση του κόσμου είναι κάτι απίστευτο. Είμαι ευγνώμων σε όσους με βοήθησαν», είπε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα και πρόσθεσε:

«Είναι πολλά τα χρόνια, οι μάχες, οι νίκες, οι τίτλοι, οι ήττες, οι πίκρες… Πιστεύω πως πήρα την καλύτερη απόφαση ερχόμενος εδώ και ευχαριστώ όλους όσοι το έκαναν πραγματικότητα. Ελπίζω να ήταν το τελευταίο μου ματς εδώ, δεν θέλω να επιστρέψουμε για πέμπτο τελικό. Θα έχω μαζί μου αυτές τις εικόνες σε όλη μου τη ζωή και ότι τις βίωσα με όλη μου την οικογένεια είναι κάτι απίστευτο».

Δείτε στο βίντεο την αποθέωση στον Φερνέντεθ: