Μυστήριο με το μέλλον του Ρίκι Ρούμπιο!

Ρίκι Ρούμπιο

i

Photo by Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Μυστήριο με το μέλλον του Ρίκι Ρούμπιο!

Γιάννης Πάλλας 21:15 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 27.08.2024

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο Ρίκι Ρούμπιο αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ή αν θα σταματήσει

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ρίκι Ρούμπιο μετά την απόφαση να μην συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη Μπαρτσελόνα.

Ο έμπειρος Ισπανός πόιντ γκαρντ παραμένει στον αέρα ένα μόλις μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (Liga Endesa) γεγονός που δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το μέλλον του στο μπάσκετ.

Οι δυο δρόμοι που έχει ο Ρούμπιο είναι ξεκάθαροι. Είτε θα αποσυρθεί κλείνοντας τον κύκλο του ως καλαθοσφαιριστής, είτε θα αναζητήσει μια τελευταία ευκαιρία πιθανότατα στην Μπανταλόνα, την ομάδα απ’ όπου έκανε τα πρώτα του βήματα.

Έπειτα από τη σύντομη δεύτερη θητεία του στη Μπαρτσελόνα, που αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί του σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να επιλέξει την άμεση απόσυρση από την ενεργό δράση.

Ωστόσο, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να σκέφτεται ένα τελευταίο... χορό με την Μπανταλόνα, πριν πει το τελευταίο αντίο στο μπάσκετ ως αθλητής.

Ο Ρίκι Ρούμπιο την περσινή σεζόν είχε 6.5 πόντους, 3.6 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ σε 18.8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 15 ματς στη Liga Endesa, ενώ είχε 4.7 πόντους, 4.3 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ σε 17.4 λεπτά κατά μέσο όρο σε 13 αναμετρήσεις στην EuroLeague.

Αρχίζει η δράση: Πότε είναι τα φιλικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και τι γίνεται με την τηλεοπτική κάλυψη
EUROLEAGUE

20:32 - 27.08.2024

Αρχίζει η δράση: Πότε είναι τα φιλικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και τι γίνεται με την τηλεοπτική κάλυψη

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για μια μεγάλη σεζόν, ενόψει της οποίας, έχουν προγραμματίσει μεγάλα φιλικά προετοιμασίας! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσουν οι «Αιώνιοι» πριν το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν.

Τα επόμενα 24ωρα ο Ρίκι Ρούμπιο αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του με τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν την έξοδο. Ίδωμεν...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!