Η ραψωδία του Σάι: Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ πήρε τους Θάντερ στην πλάτη του (vid)

Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ

i

@Photo by Tim Heitman/Getty Images

Η ραψωδία του Σάι: Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ πήρε τους Θάντερ στην πλάτη του (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:38 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:34 - 29.05.2024

Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στα φετινά playoffs για τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των Ντάλας Μάβερικς και να οδηγεί στην ισοφάριση τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν βγήκε μπροστά, δείχνοντας τον ηγετικό χαρακτήρα του. Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είναι ο παίκτης που αλλάζει τις ισορροπίες σε έναν αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και στο Game 4 της σειράς με τους Ντάλας Μάβερικς το επιβεβαίωσε ξανά.

Η ομάδα του Μαρκ Νταϊγκνόλτ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κυρίως από την επιθετική προσέγγιση των παικτών του Τζέισον Κιντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Γεγονός το οποίο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Τέξας. Το οποίο ποτέ όμως δεν ήταν ασφαλείας, καθώς ο Καναδός γκαρντ ήταν σταθερά στην πρώτη γραμμή για την ομάδα του.

Θάντερ από ατσάλι, πέρασαν από το Ντάλας
NBA

08:51 - 14.05.2024

Θάντερ από ατσάλι, πέρασαν από το Ντάλας

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδειξαν χαρακτήρα σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι και επικράτησαν των Ντάλας Μάβερικς, μέσα στο Τέξας, με 100-96, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2.

Ο SGA το πήρε... προσωπικά για ακόμα μια φορά και με δικές του προσπάθειες κατάφερε όχι απλά να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τους Θάντερ, αλλά να βοηθήσει να έρθει η μεγάλη ανατροπή, βάζοντας τη σφραγίδα του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι των φετινών playoffs για τους άκρως νεανικούς και επικίνδυνους «κεραυνούς».

Το κοντέρ έγραψε 34 πόντους με 14/27 σουτ, ενώ παράλληλα είχε 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες, με τη συνεισφορά του και στις δύο πλευρές του παρκέ να καθορίζει την έκβαση του αγώνα και να βοηθάει την ομάδα της OKC να φτάσει στο 2-2.