Έριξε το... καρφί στον Σλούκα ο ΜακΚίσικ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vid)

Έριξε το... καρφί στον Σλούκα ο ΜακΚίσικ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:43 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 14.08.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, προφανώς με αποδέκτη τον Κώστα Σλούκα, εξήγησε πως σύμφωνα με τον δικό του τρόπο σκέψης «ποτέ δεν γυρνάς την πλάτη σου στην οικογένεια, ακόμα και όταν εκείνη το κάνει».

Συνήθως οι οικογένειες διαφωνούν, ενδεχομένως να τα... τσουγκρίζουν κιόλας, για τα κληρονομικά. Για ένα χωράφι ή ένα εξοχικό σπίτι στο χωριό. Στις... οικογένειες των ομάδων όμως, σύμφωνα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ «δεν γυρνάς ποτέ την πλάτη σου. Ακόμα κι όταν εκείνη το κάνει»

Με αυτόν τον τρόπο και προφανώς απευθυνόμενος στην απόφαση του Κώστα Σλούκα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ, δείχνει ότι δεν... εγκρίνει την πρακτική του Έλληνα γκαρντ και μέχρι πρότινος συμπαίκτη του. Αυτή ήταν η σκέψη του και η ανάρτησή του στα social media λίγες ώρες μετά τις «εκκωφαντικές» εξελίξεις στα μεταγραφικά. 

Γενικά, το κλίμα που δημιούργησε η απόφαση του Σλούκα να συνεχίσει την καριέρα του στον «αιώνιο» αντίπαλο έχει δημιουργήσει αναστάτωση ειδικά στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που έχουν ήδη εκφράσει τον εκνευρισμό τους για την επιλογή του 33χρονου και θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν.  

Οι εξελίξεις όμως, συνεχίζονται και πέραν του Σλούκα με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τον αντικαταστάτη του εδώ και μέρες. Πριν υπογράψει στους «πρασίνους», μιας και η συνάντηση με την διοίκηση είχε καταλήξει στην επιλογή των δύο πλευρών να συνεχίσουν χωριστά την πορεία τους. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον ψάχνουν δύο κεντρικούς άξονες για το ρόστερ που θα παρατάξουν τη νέα σεζόν. Ο ένας αφορά ενίσχυση στα γκαρντ και ο άλλος τον φόργουορντ που θα καλύψει το κενό του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς. 

O Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της διαδικασίας, αλλά εκτός του ότι ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με την Μπαρτσελόνα και την αποδέσμευσή του από αυτήν, έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο αρκετές ομάδες που θέλουν να τον... ακριβοπληρώσουν και να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Παναθηναϊκός

Tags: