Η Μονακό θέλει τον ΜακΚίσικ

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

Σακίλ ΜακΚίσικ/©Intime

Η Μονακό θέλει τον ΜακΚίσικ

Νίκος Καλαμπάκας 09:49 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 05.07.2024

Πρόταση στον ΜακΚίσικ φέρεται να έχει κάνει η Μονακό, που ζητάει έναν εκρηκτικό περιφερειακό προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Η Μονακό βάζει τις τελευταίες... πινελιές του φετινού της ρόστερ και ο παίκτης που λείπει από τον Σάσα Ομπράντοβιτς είναι ένας περιφερειακός που θα μπορέσει να δώσει εκρηκτικότητα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Έτσι, η ομάδα του Πριγκιπάτου φέρεται αποφασισμένη να προσθέσει στη μηχανή της τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους Πειραιώτες, όμως λέγεται ότι η πρόταση των Γάλλων είναι τέτοια, που τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Το συμβόλαιο του Αμερικάνου στον Πειραιά ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ο Σακίλ βρίσκεται στη χώρα μας τα τελευταία 4.5 χρόνια. Εδώ έγινε παίκτης Euroleague και δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα έχει «πλάσει» τον εαυτό του και έχει εξελίξει το παιχνίδι του.

Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στο λιμάνι του Πειραιά και θεωρεί την Ελλάδα δεύτερό του σπίτι. Δύσκολα λοιπόν θα επιλέξει να αφήσει την «οικογένειά» του και να πάρει τον δρόμο προς το Πριγκιπάτο.

Παρ' όλα αυτά η Μονακό κάνει τις προσπάθειές της να τον πείσει να αλλάξει μπασκετική στέγη και να ολοκληρώσει την καριέρα του σε αυτή. Του προσφέρει διετές συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές από αυτές που έχει στους ερυθρόλευκους της Ελλάδας.

Για τον ΜακΚίσικ πάντως, τα χρήματα δεν είναι το παν. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός του προσφέρει όσα ζητάει ώστε να είναι ευχαριστημένος στο περιβάλλον εργασίας του, οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι λίγες έως ελάχιστες. ωστόσο υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να δεχτεί την πρόταση, όμως όπως σας γράψαμε το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό...