Ο ΜακΚίσικ το έκανε ξανά: Στη Λαμία φορώντας μπλούζα με τη φάτσα του Βεζένκοφ και όχι μόνο!

Σάσα Βεζένκοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ

i

©Intime

Ο ΜακΚίσικ το έκανε ξανά: Στη Λαμία φορώντας μπλούζα με τη φάτσα του Βεζένκοφ και όχι μόνο!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:45 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 09.08.2024

Ο ΜακΚίσικ έχει ιδιαίτερο στυλ σε ό,τι έχει να κάνει με τις μπλούζες και το έδειξε ακόμη μια φορά, φορώντας τα πρόσωπα του Βεζένκοφ, της Χριστινάκη και όχι μόνο!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, πέραν από ένας εξαιρετικός μπασκετμπολίστας, είναι και ένας πολύ ωραίος τύπος, ο οποίος ξέρει να δείχνει τις συμπάθειές του, ακόμη και με τον τρόπο που ντύνεται.

Έτσι έκανε και στην Λαμία, όπου βρέθηκε για το Street Ball Party που διοργάνωσε, με την συμμετοχή πολλών αστέρων του μπάσκετ και όχι μόνο.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, λοιπόν, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Σάσα Βεζένκοφ, φόρεσε μια μπλούζα την οποία έκανει ειδική παραγγελία και στην οποία απεικονίζεται το πρόσωπο του Βούλγαρου σταρ του Ολυμπιακού.

Βέβαια δεν έμεινε εκεί, καθώς φόρεσε επίσης μπλούζα με την Ελεάννα Χριστινάκη του Ολυμπιακού, την ξιφομάχο Δώρα Γκουντουρά, αλλά και την φανέλα του Έισι Λο.

Θυμίζουμε πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε εμφανιστεί στη Σύρο για το Stoiximan Aegean Ball Festival με μπλούζα στην οποία είχε τοποθετήσει το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Όπως φαίνεται, πάντως, ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, καθώς δείχνει έτοιμος για... πολλά ακόμα τέτοια μπλουζάκια στο μέλλον!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!