Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ετοιμάζεται να γίνει μέτοχος σε αγγλική ομάδα!

Σακίλ Ο' Νιλ

i

© Imago

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ετοιμάζεται να γίνει μέτοχος σε αγγλική ομάδα!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:45 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 30.06.2024

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ετοιμάζει ακόμη μια επιχειρηματική κίνηση, καθώς ο «Ντίζελ» φέρεται να θέλει να αποκτήσει μετοχές της Γουέστ Χαμ!

Ο Σακίλ Ο' Νιλ, ο θρύλος του NBA, ετοιμάζεται να απλώσει τα… επιχειρηματικά του πλοκάμπια και στην Πρέμιερ Λιγκ!

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Αγγλία, ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι σε συζητήσεις για να αποκτήσει ένα μερίδιο μετοχών της Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ.

Ο 52χρονος Σακίλ Ο’ Νιλ παρακολούθησε έναν αγώνα στο Στάδιο του Λονδίνου την περασμένη σεζόν και τότε… κόλλησε το μικρόβιο, με αποτέλεσμα να κινηθεί για την απόκτηση μετοχών της ομάδας της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sun , ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος έχει γίνει πολύ οπαδός των «Σφυριών» τα τελευταία χρόνια, είναι έτοιμος να καταβάλει σοβαρό ποσό, προκειμένου να μπει κι εκείνος στον… ποδοσφαιρικό χορό.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ έχει τεράστια περιουσία, που εκτιμάται στα 500 εκατομμύρια δολάρια (396 εκατομμύρια λίρες), πράγμα που σημαίνει πως ο πρώην σταρ των Λέικερς, των Μάτζικ, των Χιτ, των Σέλτικς, των Σανς και των Καβαλίερς επιθυμεί να ενταχθεί στις τάξεις του συλλόγου ως μέτοχος και, εάν οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά, θα μπορούσε να μπει στα πράγματα πριν από τη σεζόν 2024/25. ξεκινάει.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ πάντως, εάν όλα πάνε καλά, δεν θα είναι ο πρώτος NBAer που γίνεται μέτοχος σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κατά το παρελθόν το ίδιο έχουν κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Στιβ Νας, με Λίβερπουλ και Τότεναν αντίστοιχα.