Το νέο απόκτημα του Σακίλ Ο’ Νιλ λέγεται «Cyberbeast» και ο λόγος... τρομάζει!

Το νέο απόκτημα του Σακίλ Ο’ Νιλ λέγεται «Cyberbeast» και ο λόγος... τρομάζει!

Sportal newsroom 17:47 - 11.09.2024

Ο Σακίλ Ο' Νιλ έχει τον τρόπο να κάνει τη διαφορά σε κάθε πτυχή της ζωής του. Το αυτοκίνητο που οδηγεί δεν θα μπορούσε να ήταν σε άλλη κατεύθυνση.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει τον τρόπο να τραβάει τα βλέμματα και να προκαλεί θαυμασμό και εντύπωση με την στάση του, αυτός -χωρίς αμφιβολία- είναι ο Σακίλ Ο' Νιλ. Από τα χρόνια που μεσουρανούσε στα παρκέ ο Diesel είχε τον τρόπο να κάνει άπαντες να συζητούν τα κατορθώματά του, αλλά και να γίνεται viral πριν ανακαλυφθεί το viral.

Σε απλά ελληνικά, ο Σακίλ Ο' Νιλ ήταν πιο μπροστά από την εποχή του. Ανέκαθεν. Έτσι λοιπόν και το αμάξι που θα οδηγούσε δεν θα μπορούσε να ήταν ένα όχημα της σειράς, αλλά κάτι που θα αποτύπωνε τον χαρακτήρα του.

Έτσι, ο θρύλος του ΝΒΑ προχώρησε σε μια... ταπεινή αγορά η οποία ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες δολάρια. Ένα Tesla Cuberbeast, το οποίο είναι από ανθρακονήματα και μάλιστα στον τομέα της ταχύτητας είναι εντυπωσιακό. Αυτό γιατί είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό pick-up στον κόσμο, πηγαίνοντας από το 0 στο 100 σε 2,6 δευτερόλεπτα.

Το νέο απόκτημα του Shaq είναι εντυπωσιακό σε κάθε τομέα καθώς έχει τεράστιους τροχούς 76,2 εκατοστών, εμβέλεια 514 χιλιομέτρων με τόνο ωφέλιμου φορτίου, αν και έχει ικανότητα ρυμούλκησης άνω των πέντε τόνων. Πιστό στο όνομά του Cyberbeast, ένα πραγματικό θηρίο που θα επεκτείνει τον στόλο αυτοκινήτων του Ο' Νιλ.

Όσο για τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την αγορά; Κάτι πάρα πολύ απλό. «Δεν θέλω να ακουστώ τεμπέλης, αλλά έχασα το Cybertruck μου όταν ταξίδευα από το Λας Βέγκας στην Ατλάντα, οπότε αγόρασα ένα άλλο γιατί το χρειαζόμουν παντού», όπως είπε χαρακτηριστικά. O Σακίλ δεν θέλει να ταλαιπωρείται άλλωστε και για το λόγο αυτό βρήκε ένα... τέρας ώστε να του λύσει όλα τα προβλήματα.

Όχι κι άσχημα, δεν νομίζετε;

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!