Οι Κινγκς δοκιμάζουν τον Ουόρεν με τη σκέψη να του δώσουν τα... λεπτά του Βεζένκοφ (vid)

Οι Κινγκς δοκιμάζουν τον Ουόρεν με τη σκέψη να του δώσουν τα... λεπτά του Βεζένκοφ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:31 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 17.09.2024

Στο Σακραμέντο θα βρεθεί για προπονήσεις ο ταλαντούχος, αλλά και ταλαιπωρημένος (από τραυματισμούς), Τι Τζέι Ουόρεν με σκοπό να πείσει τους Κινγκς να του δώσουν τον ρόλο που πέρσι στην ομάδα είχε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Τον καιρό που ο Σάσα Βεζένκοφ έμενε στο Σακραμέντο και έπαιζε για τους Κινγκς (πριν επανατοποθετηθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού) δεν ήταν ευχαριστημένος με τον ρόλο που είχε στην ομάδα της Καλιφόρνιας. Αν όμως, ο Τι Τζέι Ουόρεν ήταν στην θέση του θα ένοιωθε ευτυχία.

Στα 31 του ο πάουερ φόργουορντ με το αποτελεσματικό μακρινό σουτ και με την μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα (στοιχεία στα οποία διακρίνεται και ο Βεζένκοφ) προσκαλέστηκε από τους Βασιλιάδες για προπονήσεις και μέσω αυτών θα προσπαθήσει να κερδίσει μία από τις τελευταίες θέσεις στο ρόστερ τους. Έτσι ώστε, όταν ο κόουτς Μάικ Μπράουν τον καλεί να έρχεται από τον πάγκο, αυτός να είναι έτοιμος για μερικά σουτ και κυρίως να δίνει ανάσες στους βασικούς συντελεστές του παιχνιδιού.

Η καριέρα του Τι Τζέι Ουόρεν στο NBA ξεκίνησε με μεγάλη προοπτική από το Draft του 2014 (Νο 14 από τους Φοίνιξ Σανς) και στην τέταρτη σεζόν του με τους Ήλιους έφθασε σχεδόν στο σημείο να σκοράρει 20 πόντους ανά αγώνα. Τη σεζόν 2017-18 είχε 19,6 πόντους (και 5,1 ριμπάουντ), ενώ αργότερα με τους Ιντιάνα Πέισερς (2019-20) πλησίασε ακόμα περισσότερο καταγράφοντας στη στατιστική του 19,8 πόντους ανά αγώνα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στο τέταρτο ματς της κανονικής περιόδου τραυματίστηκε σοβαρά. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να θυμίσει τον παίκτη που έκανε... πάταγο στο Bubble του Ορλάντο (τότε με την Πανδημία) και σκόραρε ασταμάτητα, ενώ με άνεση είχε ποσοστά άνω του 40% στα τρίποντα, παίζοντας πάνω από 32 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Πέρσι, έπαιξε 11 ματς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (3,7 πόντοι, 2 ριμπάουντ) πριν «κοπεί» από το ρόστερ και τώρα θα κάνει τα πάντα για να ενταχθεί σε αυτό των Σακραμέντο Κινγκς. Χωρίς βέβαια οι πιθανότητες να είναι με το μέρος τους, όπως και να έχει όμως θα κυνηγήσει όλες τις... διαθέσιμες.