Επιστροφή στις νίκες για τους Κινγκς με θετικό Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

Photo by Christian Petersen/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για τους Κινγκς με θετικό Βεζένκοφ

Χρήστος Τσάλτας 08:18 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι των Σακραμέντο Κινγκς και οι «βασιλιάδες» έβαλαν τέλος στο σερί των 4 ηττών, επικρατώντας με 122-107 των Ατλάντα Χοκς.

Επιτέλους νίκη για τους Κινγκς, που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, το Golden 1 Center και κατάφεραν να φτάσουν σε ακόμα μια επιτυχία, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και χωρίς να κοιτάξουν πίσω πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κινγκς ανέβηκαν στο 24-18, βάζοντας τέλος στο σερί ηττών και παράλληλα διατήρησαν την επαφή τους με την πρώτη εξάδα που οδηγεί σε απευθείας παρουσία στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Κάτι που έχουν θέσει σαν στόχο και τη φετινή σεζόν.

Ο Χάρισον Μπαρνς ήταν ασταμάτητος από το ξεκίνημα και με 32 πόντους και 10/20 σουτ οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς, έχοντας στο πλευρό του τον Ντομάντας Σαμπόνις, που μέτρησε 14 πόντους και 21 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους είχε ο Ντε'Άαρον Φοξ, σε μια βραδιά που ήταν πολύ άστοχος (5/16 σουτ).

Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση, παρά το γεγονός πως ήταν αμφίβoλος, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 6:12 έχοντας θετική παρουσία στο διάστημα αυτό με 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3/4 σουτ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Χοκς παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Τρε Γιανγκ, με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να έχει 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 18 πόντους και 4 ασίστ πρόσθεσε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με την ομάδα του Κουίν Σνάιντερ να μην μπορεί να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην αναμέτρηση.