Οι Κινγκς έβγαλαν στο «σφυρί» τρεις παίκτες - Τι γίνεται με Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

@SacramentoKings

Οι Κινγκς έβγαλαν στο «σφυρί» τρεις παίκτες - Τι γίνεται με Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:18 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 14.08.2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς ετοιμάζονται να βγουν επιθετικά στην αγορά για ανταλλαγές, όμως, στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι δεν υπάρχει σκέψη παραχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ.

Με την Trade Deadline να πλησιάζει (8/2), οι ομάδες κοιτάζουν τα ρόστερ τους, ώστε να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Στις ομάδες που εμπλέκονται στα σενάρια πάντως είναι και οι Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ!

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από τις ΗΠΑ, στο trading block των Σακραμέντο Κινγκς βρίσκονται οι Κέβιν Χέρτερ (SG), Χάρισον Μπαρνς (SF) και Ντέιβιον Μίτσελ (PG), με τους «Βασιλιάδες» να είναι διατεθημένοι να παραχωρήσουν τους συγκεκριμένους, ώστε να ενισχυθούν με παίκτες που θα δώσουν λύσεις.

Από την άλλη βέβαια, οι ΝτιΆαρον Φοξ, Κίγκαν Μάρεϊ και Ντομάντας Σαμπόνις δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακούν σε κάποιο σενάριο. Βέβαια, την ίδια στιγμή ο Πασκάλ Σιάκαμ των Τορόντο Ράπτορς φαίνεται πως θα γίνει ανταλλαγή, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα παραπάνω, καθώς μιλάμε για έναν All Star φόργουορντ.

Τι συμβαίνει όμως με τον Σάσα Βεζένκοφ; Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, ουδείς μπορεί να μαντέψει αν συνεχίσει στο Σακραμέντο ή αν θα αποχωρήσει. Εξάλλου τα 21 εκατομμύρια του συμβολαίου του μπορεί να αποτελέσει παράγοντα στις διαπραγματεύσεις, ώστε να «βγουν» οι αριθμοί. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως αναφερόμαστε στον MVP της Ευρωλίγκας, με πολλές ομάδες να ήθελαν έναν τέτοιο σουτέρ στον πάγκο τους. Βέβαια ο Μάικ Μπράουν που τον έχει δεν του δίνει χώρο και χρόνο, με τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού να μοιάζει να βρίσκεται πλέον στην άκρη του πάγκου.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια του Σακραμέντο ο Μάικ Μπράουν έδωσε τέσσερις φορές εντολή στον Σάσα Βεζένκοφ να βγάλει τη φόρμα του, με συμμετοχή μόλις 6 λεπτά μέσο όρο.