Λαχτάρα στην Εθνική με Σαμοντούροβ - Επέστρεψε στο παρκέ (vid)

Λαχτάρα στην Εθνική με Σαμοντούροβ - Επέστρεψε στο παρκέ (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:08 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 21.07.2024

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αποχώρησε υποβασταζόμενος στο ξεκίνημα του μικρού τελικού του EuroBasket U20, όπου η Εθνική αντιμετωπίζει το Βέλγιο με φόντο το χάλκινο μετάλλιο. Ευτυχώς τέσσερα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο παρκέ.

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει το Βέλγιο στην Γκντίνια της Πολωνίας στον μικρό τελικό του EuroBasket U20 με σκοπό να διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χάλκινο μετάλλιο μετά το Πανευρωπαϊκό που διεξήχθη πέρσι στην Κρήτη.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα ωστόσο για τον προπονητή της «γαλανόλευκης», Κώστα Παπαδόπουλο, που είδε τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης μετά από τραυματισμό, που υπέστη στο γόνατο.

Σε προσπάθειά του να σκοράρει τραυματίστηκε κι έδειξε να πονάει πολύ πέφτοντας στο παρκέ. Υπενθυμίζουμε ότι από την Εθνική ομάδα ήδη απουσίαζε ο Νίκος Πλώτας. Ο 20χρονος γκαρντ της Ελλάδας υπέστη κάκωση στον δικέφαλο μηριαίο και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση, όπου θα κριθεί η τρίτη θέση στο EuroBasket U20 και το χάλκινο μετάλλιο. 

Ευτυχώς τα νέα ήταν καλά για τον Σαμοντούροβ που τέσσερα λεπτά αργότερα επέστρεψε στην αναμέτρηση δείχνοντας πως δεν ήταν σημαντικό το πρόβλημά του.