Σε προχωρημένες συζητήσεις με Νέιπιερ η Μπάγερν!

Σαμπάζ Νέιπιερ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Νέιπιερ η Μπάγερν!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:15 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 30.08.2024

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας.

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως θέλει να κάνει μία δυνατή προσθήκη στην περιφέρεια, με τους Βαυαρούς να έχουν στο στόχαστρο τον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Σύμφωνα με το «Basketnews» και τον Ντονάτας Ουρμπόνας, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σαμπάζ Νέιπιερ, προκειμένου να κάνει τον διεθνής με το Πουέρτο Ρίκο γκαρντ, κάτοικο Γερμανίας.

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ήταν σε διαπραγματεύσεις και με τη Βίρτους Μπολόνια το καλοκαίρι, αλλά αυτές «ναυάγησαν», με τον παίκτη να συνεχίζει έτσι την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Την περσινή χρονιά, ο 33χρονος Σαμπάζ Νέιπιερ ξεκίνησε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στα μισά της σεζόν μετακόμισε στην Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία αγωνιζόταν και τη σεζόν 2022/23.

Με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, ο Σαμπάζ Νέιπιερ μέτρησε κατά μέσο όρο 13,1 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα τα αντίστοιχα νούμπερα ήταν 10,9 πόντοι, 2,5 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!