Σανλί: «Στο Βερολίνο θα παίζουμε εντός έδρας, θέλω να νικήσω τον Αταμάν»

Σερτάκ Σανλί

i

Euroleague

Σανλί: «Στο Βερολίνο θα παίζουμε εντός έδρας, θέλω να νικήσω τον Αταμάν»

Νίκος Καλαμπάκας 18:33 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:38 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ο σέντερ των Τούρκων, Σερτάκ Σανλί, έκανε δηλώσεις για το μεγάλο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ, ο σέντερ των Τούρκων, Σερτάκ Σανλί, έκανε δηλώσεις για τον αγώνα. Ο ίδιος επισήμανε ότι θέλει να νικήσει τον Αταμάν, τόνισε ότι στη Γερμανία ζουν πολλοί Τούρκοι και ότι η ομάδα του θα είναι σαν να αγωνίζεται εντός έδρας, ενώ έκανε λόγο για συναρπαστικό αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Eίναι ένα συναρπαστικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το να παίζουμε απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, φυσικά. Έφτασαν και εκείνοι στο Final Four μετά από πολλά χρόνια.

Στόχος μας όμως είναι να φτάσουμε πρώτα στον τελικό και μετά στον τίτλο, που ονειρευόμαστε όλη τη σεζόν. Έχω συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν για πολλά χρόνια και έχουμε πετύχει πολλές επιτυχίες μαζί.

Αν και είναι ο προπονητής μου στην εθνική ομάδα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον κερδίσω αυτή τη φορά γιατί είναι αγώνας χωρίς "αύριο" και για τις δύο πλευρές».

Για τον κόσμο της Φενέρ και την παρουσία των οπαδών στο Βερολίνο, είπε: «Όλοι ξέρουν πόσο παθιασμένοι είναι οι Έλληνες οπαδοί. Αλλά και όλος ο κόσμος γνωρίζει τους οπαδούς μας. Θα μας στηρίξουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο Βερολίνο, όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι στο Βερολίνο, θα παίξουμε ως γηπεδούχοι».