Μαγνητική τομογραφία ο Σανόγκο, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο στο φιλικό του Αμαρουσίου με τον ΠΑΟΚ

Ο Ίσμαελ Σανόγκο

i

©InTime

Μαγνητική τομογραφία ο Σανόγκο, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο στο φιλικό του Αμαρουσίου με τον ΠΑΟΚ

Γιάννης Πάλλας 20:27 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 31.08.2024

Ο σέντερ του Αμαρουσίου Ίσμαελ Σανόγκο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Το Μαρούσι έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, όπου επικράτησε με 95-77, ωστόσο οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ίσμαελ Σανόγκο στον αχίλλειο τένοντα μετρίασαν την χαρά στο στρατόπεδο της ομάδας των «βορείων προαστίων».

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ πρόλαβε και σημείωσε 11 πόντους με ένα τρίποντο πριν καθίσει στον πάγκο από τον Γιώργο Βετούλα.

Ο Σανόγκο αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στον αχίλλειο και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Μάλιστα, για να έχει ξεκάθαρη εικόνα το ιατρικό επιτελείο του Αμαρουσίου ο παίκτης θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία.

Όπως εκτιμούν οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, καθώς ο παίκτης έβγαλε πολύ ενέργεια στο παρκέ, ωστόσο για να είναι βέβαιοι για την κατάσταση του θα τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, πριν επιστρέψει ξανά στο παρκέ.

Άλλωστε, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» του Νίκου Βετούλα στη ρακέτα της ομάδας, που προσδίδουν ισχύ και ενέργεια στο «ζωγραφιστό». Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ και κυριάρχησε στους «αιθέρες» απέναντι στην «φρόντ-λάιν» του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Βετούλας είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται με επιτυχία στη ρακέτα αν αναλογιστεί κανείς πως έπαιξε χωρίς τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και τον Γιώργο Τανούλη. Μάλιστα, από ένα σημείο και έπειτα με την αποχώρηση και του Ίσμαελ Σανόγκο οι λύσεις ήταν περιορισμένες, όμως η διάθεση και η μαχητικότητα των παικτών του Αμαρουσίου κάλυψαν τα κενά που υπήρχαν και έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικά πρόσωπο.

Το επόμενο φιλικό του Αμαρουσίου είναι την προσεχή Τρίτη (3/9) στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό (κεκλεισμένων των θυρών), όπου ο Νίκος Βετούλας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του απέναντι σ’ έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Μια αναμέτρηση που θα αναδείξει και τις αδυναμίες πάνω στις οποίες θα δουλέψουν στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας των «βορείων προαστίων», ώστε να είναι έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!