Ο Γιασικεβίτσιους απολαμβάνει οικογενειακώς τα ελληνικά νησιά (pics)

Γιασικεβίτσιους Δούκα

i

© Instagram

Ο Γιασικεβίτσιους απολαμβάνει οικογενειακώς τα ελληνικά νησιά (pics)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:28 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές του στα ελληνικά νησιά, με την Πάρο και τη Σχοινούσα να προστίθενται στους προορισμούς που επισκέφτηκε.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι συνδεδεμένος με την Ελλάδα όσο ελάχιστοι αθλητές. Πέραν της αγάπης των φίλων του Παναθηναϊκού προς τον ίδιο, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει παντρευτεί Ελληνίδα, την Άννα Δούκα και κάπως έτσι, η Ελλάδα θα είναι για πάντα μέρος της ζωής του.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους © Intime

Έτσι, τα ελληνικά νησιά ήταν αναπόφευκτο να συμπεριληφθούν για ακόμα ένα καλοκαίρι στο πρόγραμμα των οικογενειακών διακοπών των Γιασικεβίτσιους και μάλιστα για μεγαλύτερο διάστημα από το συνηθισμένο, καθώς με τον Σάρας να μην έχει υποχρεώσεις με κάποια ομάδα τώρα, ο ελεύθερος χρόνος είναι άπλετος.

Πρώτος σταθμός του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, της Άννας Δούκα και των παιδιών τους ήταν η Μύκονος. Εκεί πέρασαν μερικές ημέρες χαλάρωσης, ανεβάζοντας και το σχετικό υλίκό στα social media.

Οι σχετικές αναρτήσεις:

Μετά τη Μύκονο, σειρά είχε η Πάρος, τα Κουφονήσια και η Σχοινούσα, από όπου επίσης οι Γιασικεβίτσιους ανέβασαν αρκετό υλικό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν
EUROLEAGUE

11:12 - 30.06.2023

O πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν

Από τα 40 εκατομμύρια στα 30 θα περιοριστεί τελικά το budget της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος, Χουάν Λαπόρτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία και εξήγησε πως έχει η κατάσταση με τον Νίκολα Μίροτιτς και τον κόουτς Γιασικεβίτσιους.

Οι νέες αναρτήσεις της οικογένειας Γιασικεβίτσιους: