Η ξεχωριστή αποκάλυψη του Σαρπ Αταμάν για τον Λεσόρ: «Αυτό το στοίχημα θα βάλουμε για του χρόνου»

Εργκίν Αταμάν

i

Screenshot

Η ξεχωριστή αποκάλυψη του Σαρπ Αταμάν για τον Λεσόρ: «Αυτό το στοίχημα θα βάλουμε για του χρόνου»

Sportal newsroom 18:52 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 08.08.2024

Ο Σαρπ Αταμάν αποκάλυψε έναν ξεχωριστό διάλογο που είχε με τον Ματίας Λεσόρ κατά τη διάρκεια του Final 4 της Euroleague, την ώρα που ο πατέρας του, Εργκίν, αναφέρθηκε στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Παρισιού.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο Μέσο Anadolu Ajansi της Τουρκίας και αναφέρθηκε στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα, την ώρα που ο γιος του, Σαρπ, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη. Αυτό γιατί έφερε στο φως έναν ξεχωριστό διάλογο που είχε με τον Ματίας Λεσόρ.

Μιλώντας για το Ολυμπιακό Τουρνουά στη Γαλλία, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε: «Δεν υποστηρίζω καμία από τις ομάδες των ημιτελικών. Άλλωστε όλοι είναι αντίπαλοι μας. Ας κερδίσει αυτός που το αξίζει. Αποκλείεται να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ομάδα. Αν είχε προκριθεί η Ελλάδα, έχουμε 5 παίκτες του Παναθηναϊκού. Φυσικά θα τους υποστήριζα.

Εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Από τη στιγμή που παίζει ο Ματίας Λεσόρ στην Γαλλία, συμπαθούμε την εθνική τους ομάδα», επισήμανε ο Αταμάν, πριν πάρει τον λόγο ο γιος του, αποκαλύπτοντας μια ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Λεσόρ μετά από τον τέταρτο τελικό της περυσινής Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ».

Παράλληλα ο Σαρπ Αταμάν αναφέρθηκε και στον Ματίας Λεσόρ, αποκαλύπτοντας έναν ξεχωριστό διάλογο που είχαν κατά τη διάρκεια του Final 4 της Eurolegue: «Ο Λέσορ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Final Four της EuroLeague φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά. Αργότερα, ο κόσμος μιλούσε για αυτά τα γυαλιά. Στη διαδρομή με το λεωφορείο για να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, καθόμουν δίπλα στον Λέσορ.

Του είπα: 'Τα γυαλιά σου είναι πολύ ωραία'. Εκείνος απάντησε ότι 'αν γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης, θα σου τα δώσω'. Τα καταφέραμε, αλλά μέσα στη χαρά μας το ξεχάσαμε και οι δύο. Οπότε μετά από τον τέταρτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Λέσορ είχε τα γυαλιά του στο χέρι, 'Ήρθες να πάρεις τα γυαλιά μου;', με ρώτησε και μου τα έδωσε. Αργότερα μου είπε: 'Μπορείς να τα φορέσεις τώρα, θα βάλουμε στοίχημα για άλλο ένα ζευγάρι για την επόμενη χρονιά».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!