Υπόθεση Βεζένκοφ: Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για τους Κινγκς φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Υπόθεση Βεζένκοφ: Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για τους Κινγκς φέρνει χαμόγελα στον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:28 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 22.06.2023

Οι Σακραμέντο Κινγκς φαίνεται πως θέλουν τον Πασκάλι Σιάκαμ και τον Όου Τζι Ανουνόμπι των Ράπτορς, κινήσεις που, εάν γίνουν, μπορούν να κρατήσουν στον Ολυμπιακό τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού γεμίσει με αισιοδοξία την πλευρά του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ

Οι Κινγκς, όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς, θέλουν να φέρουν στο Σακραμέντο τους Πασκάλ Σιάκαμ και Όου Τζι Ανουνόμπι από το Τορόντο, με τις εν λόγω κινήσεις να διαφοροποιούν το τοπίο αναφορικά με τον ρόλο του Βεζένκοφ στους Βασιλιάδες. 

Ο Κίγκαν Μάρεϊ είναι δεδομένο πως θα είναι βασικός στους Σακραμέντο Κινγκς, με τον Σάσα Βεζένκοφ να προορίζεται για μπακ απ του φόργουορντ των «Μωβ» στο «4». Μια ενδεχόμενη έλευση του Σιάκαμ όμως είναι δεδομένο πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. 

Το Σακραμέντο σχεδιάζει τη νέα σεζόν με τον Βεζένκοφ: Ο ρόλος που του προσφέρουν και το «σκριν» με Μάρεϊ και... Ανουνόμπι
NBA

11:58 - 17.06.2023

Το Σακραμέντο σχεδιάζει τη νέα σεζόν με τον Βεζένκοφ: Ο ρόλος που του προσφέρουν και το «σκριν» με Μάρεϊ και... Ανουνόμπι

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι το πιο «καυτό» όνομα του καλοκαιριού στην Ευρώπη, με τις πληροφορίες του Sportal από το Σακραμέντο να αναφέρουν πως οι Κινγκς έχουν ξεκάθαρο πλάνο και ρόλο για τον Βούλγαρο φόργουορντ ενόψει της νέας σεζόν.

Πάμε στο παρασύνθημα. Δύο από τα τοπ φόργουορντ του NBA στην ίδια ομάδα θα περιορίσει σημαντικά τον ρόλο που μπορεί να έχει ο Σάσα Βεζένκοφ στο Σακραμέντο, με τον MVP της Euroleague να μένει τρίτος σε ιεραρχία στο «4» και αυτό να αλλάζει τον ρόλο που ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν οι Κινγκς

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μοιάζει να έχει διάθεση να πάει στο NBA απλά για να υπάρχει στο ρόστερ. Θέλει να πάει για να παίξει και ειδικά μετά τις σεζόν που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι που του αξίζει. το να γίνει 10ος και κάτω παίκτης στο ροτέισιον δεν μοιάζει να ιντριγκάρει τον ίδιο και να καλύπτει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. 

Στα παραπάνω προσθέστε και τον Ανουνόμπι, ο οποίος αγωνίζεται στο «3», με τα περιθώρια για τον ρόλο του Σάσα Βεζένκοφ να περιορίζονται ακόμα περισσότερο, βάσει των παραπάνω. 

Ο Βεζένκοφ στο Sportal: «Μετά τις 22/6 θα μιλήσω με τους Κινγκς - Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γίνω σύνθημα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:30 - 18.06.2023

Ο Βεζένκοφ στο Sportal: «Μετά τις 22/6 θα μιλήσω με τους Κινγκς - Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γίνω σύνθημα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε πολλά να πει στην κάμερα του Sportal, με τον MVP της Euroleague να αναφέρεται στους Σακραμέντο Κινγκς, το μέλλον του, το σύνθημα του κόσμου του Ολυμπιακού και όχι μόνο!

Όλα αυτά βέβαια είναι σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς οι Κινγκς δεν έχουν προσεγγίσει ακόμα τον παίκτη, αλλά ούτε και έχουν κάνει κάτι προς την απόκτηση των Πασκάλ Σιάκαμ και Όου Τζι Ανουνόμπι. Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν από αύριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το Draft του NBA, με τις ομάδες να έχουν έτσι το περιθώριο να μιλήσουν με παίκτες. 

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει μια σεβαστή αύξηση στον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο θέλει να κρατήσει και τη νέα σεζόν, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να είναι διατεθειμένοι να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να μείνει στον Πειραιά ο κορυφαίος παίκτης της Euroleague

20:03 - 10.05.2023

Ο προπονητής των Κινγκς και κορυφαίος στο ΝΒΑ για φέτος, στο Sportal: «Γι' αυτό λατρεύω τον Βεζένκοφ»

Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μίλησε στην κάμερα του Sportal με μεγάλο ενθουσιασμό για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.