Σάσα Βεζένκοφ: Εκτέλεσε για τρεις και ευστόχησε σε ΜΟΛΙΣ 0.6 δέκατα! (vid & pic)
i

Βεζένκοφ / © Intime

Σάσα Βεζένκοφ: Εκτέλεσε για τρεις και ευστόχησε σε ΜΟΛΙΣ 0.6 δέκατα! (vid & pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:46 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 20.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει δουλέψει τρομερά πάνω στο σουτ, με τον σταρ του Ολυμπιακού να το… τερματίζει απέναντι στη Βίρτους, σουτάροντας «πιο γρήγορα και από τη σκιά του»!

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει περάσει άπειρες ώρες στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια, με την δουλειά του να φαίνεται σε κάθε κίνηση που κάνει στο παρκέ. Μάλιστα, δεν έχει δουλέψει μόνο στις αδυναμίες του, αλλά και στα μεγάλα του όπλα, καθώς, όπως θα δείτε λίγο παρακάτω, έχει την ικανότητα να εκτελέσει από μακριά με απίστευτη ταχύτητα! 

Απέναντι στη Βίρτους η επίθεση του Ολυμπιακού είχε κολλήσει για λίγο, με τον Σάσα Βεζένκοφ να υποδέχεται τη μπάλα στα 2’’ πριν το τέλος των 24’’ και να εκτελεί σε μόλις 0.6 δέκατα του δευτερολέπτου! 

Συνολικά ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 19 πόντους με 7/9 εντός παιδιάς (3/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα) και 1/1 βολή σε μόλις 15:51 στο παρκέ.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, τίποτα δεν είναι τυχαίο, με τις εργατοώρες του Σάσα Βεζένκοφ να τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να φαίνονται στα πολύ μικρά πράγματα πάνω στο παρκέ που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Μάλλον, όχι απλά να ξεχωρίσει, καθώς δεν είναι απλά ένας καλός παίκτης φέτος. Είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ σε όλη την Ευρώπη! 

Για την ιστορία, στη φετινή Ευρωλίγκα ο Σάσα Βεζένκοφ σκοράρει 19.8 πόντους ανά αγώνα, μαζεύει 7.7 ριμπάουντ, μοιράζει 2.1 ασίστ, κάνει 1.2 κλεψίματα και στην αξιολόγηση φτάνει στο εξωφρενικό 26.1! 

Παράλληλα σουτάρει με τρομερά ποσοστά, όπως δείχνουν το 67.5% στα δίποντα, το 44.8% στα τρίποντα και το 87.8% στις βολές, σε 30:04 στο παρκέ. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα, ο Σάσα Βεζένκοφ είναι πρώτος στην αξιολόγηση σε όλη την Ευρωλίγκα και τρίτος, τόσο στις ασίστ, όσο και στους πόντους ανά αγώνα. Με λίγα λόγια, είναι... ψιλοκαλός (και) φέτος! 

Πώς λοιπόν να μην κερδίσει το βραβείο του MVP Νοεμβρίου με τέτοια νούμερα;