Στα ρηχά ο Βεζένκοφ, ήττα-αποκλεισμός για τους Κινγκς στο In-Season Tournament

Χέρμπερτ Τζόουνς

Στα ρηχά ο Βεζένκοφ, ήττα-αποκλεισμός για τους Κινγκς στο In-Season Tournament

Χρήστος Τσάλτας 07:36 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 14.08.2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη απέναντι στους Νιου Όρλινς Πέλικανς, γνωρίζοντας ήττα-αποκλεισμό από τα ημιτελικά του In-Season Tournament (117-127), με τον Σάσα Βεζένκοφ να μην καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Παρά το γεγονός πως μπήκαν ορεξάτοι στο παρκέ, οι Σακραμέντο Κινγκς δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, κόντρα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς, με την ομάδα του Ουίλι Γκριν να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο μέρος και να φτάνει στη νίκη.

Οι «Πελεκάνοι» με το αποτέλεσμα αυτό πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του In-Season Tournament, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Λος Άντζελες Λέικερς - Φοίνιξ Σανς. Την ίδια ώρα η πορεία των «βασιλιάδων» στο νεοσύστατο τουρνουά του ΝΒΑ έλαβε άδοξα τέλος.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ προσέφερε μια μεγαλειώδη παράσταση με 30 πόντους, 10/20 σουτ, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Χέρμπερτ Τζόουνς να ακολουθεί με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 18 πόντους και 11 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Στην αντίπερα όχθη, οι 30 πόντοι και τα 5 ριμπάουντ του Ντε'Ααρον Φοξ, αλλά και το triple double του Ντομάντας Σαμπόνις με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ δεν αρκούσε για να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε στο παρκέ για 6'14'' μετρώντας 0/3 σουτ, 2 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Ιντιάνα Πέισερς κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο τους φορμαρισμένους Μπόστον Σέλτικς, με 122-112, χάρη σε μια ασύλληπτη εμφάνιση από τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, που μέτρησε 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Νιου Γιορκ Νικς.