«Who is number seven»: Ο Στιβ Κερ δεν ήξερε τον Βεζένκοφ, ρώτησε και κοίταξε τις σημειώσεις του για να δει το όνομα (vid)

Στιβ Κερ

i

© PrtScr

«Who is number seven»: Ο Στιβ Κερ δεν ήξερε τον Βεζένκοφ, ρώτησε και κοίταξε τις σημειώσεις του για να δει το όνομα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:47 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Ο Στιβ Κερ... αναρωτιόταν ποιος είναι ο παίκτης που φοράει το νούμερο 7 στους Κινγκς, μη γνωρίζοντας ακόμα τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Σακραμέντο. Στο χθεσινό ματς των Κινγκς για την preseason του NBA με αντίπαλο τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο περσινός MVP της Euroleague ήταν στη δεύτερη πεντάδα της ομάδας του και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο παρκέ λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Βεζένκοφ αγωνίστηκε συνολικά 16 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αλλά δεν είχε μια καλή βραδιά. Τελείωσε το ματς με 2 πόντους, έχοντας 1/1 δίποντο, 0/3 τρόποντα, 6 ριμπάουντ, 3 λάθη και ένα φάουλ.

Υπήρξε ωστόσο χθες βράδυ ένα περιστατικό που δείχνει πως ακόμα οι αντίπαλοι προπονητές δε γνωρίζουν πολλά για τον πρώην σταρ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο Στιβ Κερ... απόρησε και ρωτούσε τους συνεργάτες του για το ποιος είναι ο παίκτης των Κινγκς με το νούμερο 7 στην πλάτη.

NBA Preseason: Νίκες για Χοκς, Τίμπεργουλβς και Τζαζ
NBA

08:59 - 15.10.2023

NBA Preseason: Νίκες για Χοκς, Τίμπεργουλβς και Τζαζ

Ο Λάουρι Μάρκανεν πηρε τ' όπλο του και οι Γιούτα Τζαζ επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, την ώρα που οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέρασαν από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ οι Ατλάντα Χοκς έκαμψαν την αντίσταση των Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τη στιγμή που ο Κλέι Τόμπσον έχει πάει στη γραμμή για να εκτελέσει βολές, η κάμερα εστιάζει στον προπονητή των Ουόριορς, ο οποίος ρωτάει τον συνεργάτη του «Who is number seven» και αμέσως μετά τσεκάρει τις σημειώσεις του προκειμένου να δει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.