Το πρώτο καλάθι του Βεζένκοφ στο NBA με τους Κινγκς (vid)

Σάσα Βεζένκοφ

i

©Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images

Το πρώτο καλάθι του Βεζένκοφ στο NBA με τους Κινγκς (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος • 10:59 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την «πρώτη γεύση» του από τον μαγικό κόσμο του NBA, στο παιχνίδι της pre-season απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, σκοράροντας μάλιστα και 12 πόντους.

Τορόντο Ράπτορς και Σακραμεντο Κινγκς τέθηκαν αντιμέτωποι σε παιχνίδι της pre-season του NBA, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει το ανεπίσημο του ντεμπούτο στο κορυφαίο πρωτάθλημα και να τελειώνει μάλιστα το παιχνίδι, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 12 πόντους.

Το πρώτο του καλάθι, ήταν ένα τρίποντο από τα 8 περίπου μέτρα, το οποίο και φανέρωσε το τι θα ακολουθήσει. Ο Μπράουν κράτησε τους starters στον πάγκο στην έναρξη του β' μέρους, πήγε με τη second unit και τελικά, ο Βεζένκοβ ήταν ο 14ος παίκτης που χρησιμοποίησε. Ο Σάσα μπήκε στο ματς για πρώτη φορά, μόλις 6:16 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου. Έπαιξε στη θέση του σμολ φόργουορντ δίπλα στον Τρέι Λάιλς και τον Άλεξ Λεν και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Στο NBA οι χώροι είναι μεγαλύτεροι και οι άμυνες πολλές φορές πιο χαλαρές, δίνοντας έτσι από την αρχή την ευκαιρία στον Σάσα Βεζένκοφ, να αποδείξει τη πραγματική του αξία και τον λόγο για τον οποίο οι Κινγς, πίεσαν τόσο για να τον αποκτήσουν.

Επόμενος αντίπαλος για το Σακραμέντο και για τον Βεζένκοβ οι Λος Άντζελες Λέικερς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/10 στις 05:00) στο Staples Center, σε ένα παιχνίδι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βεζένκοφ θα έχει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.