Σάσα Ομπράντοβιτς για Ζέλικο: «Είναι σαν τον Τζόκοβιτς, κανείς δεν φτάνει το επίπεδό του»

Σάσα Ομπράντοβιτς για Ζέλικο: «Είναι σαν τον Τζόκοβιτς, κανείς δεν φτάνει το επίπεδό του»

Νίκος Καλαμπάκας 17:47 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 14.08.2024

Αποθεωτικά σχόλια για τον προπονητή της Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκανε ξανά ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς.

Η Μονακό θα τεθεί αντιμέτωπη με την Παρτίζαν στο Πριγκιπάτο και ο προπονητής της, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε με κολακευτικά λόγια για μια ακόμα φορά για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο ίδιος στο παρελθόν δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον προπονητή της Παρτίζαν, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο κόουτς της Ευρώπης. Έτσι, για μια ακόμα φορά βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον σνωνόματό του τον οποίο παρομοίασε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς:

«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το είδωλό μου και ένας άνθρωπος από τον οποίο έχω μάθει πολλά. Ζήσαμε αρκετά μαζί όταν ήταν προπονητής μου στην εθνική ομάδα. Όσο καιρό κι αν περάσει, ο Ομπράντοβιτς ξέρει πάντα πώς να παίρνει το καλύτερο από τις ομάδες του και γι’ αυτό παραμένει το νούμερο ένα μεταξύ των προπονητών. Ο Ζέλικο είναι σαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο τένις, κανείς δεν μπορεί να φτάσει στην επιτυχία του», είπε αρχικά ο Σάσα.

Για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Παρτίζαν, ο κόουτς της Μονακό επισήμανε:

«Ξέρουμε ότι όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά, αλλά μπαίνουμε σε μια εβδομάδα που θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο καμπής. Είναι καλό για εμάς που όλη η ομάδα μας είναι σε φόρμα και υγιής. Η Παρτιζάν βελτίωσε το παιχνίδι της κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι μια ομάδα με χαρακτήρα, ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για εμάς γιατί έχουν καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης