Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ: «Επέστρεψα στην οικογένειά μου!» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ: «Επέστρεψα στην οικογένειά μου!» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 10:09 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 25.07.2024

Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο! Ο Σάσα Βεζένκοφ έπειτα από ένα χρόνο στο NBA, επιστρέφει στον Ολυμπιακό, εκεί όπου θα παραμείνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, είναι γεγονός! Ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ που το περασμένο καλοκαίρι άφησε τον Πειραιά για το Σακραμέντο, έρχεται ξανά στην αγαπημένη του ομάδα προκειμένου να ολοκληρώσουν μαζί όσα δεν κατάφεραν στην πρώτη του θητεία με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός είχε θέσει πρώτο στόχο του στη φετινή offseason να φέρει πίσω στην ομάδα τον MVP της Ευρωλίγκα της περιόδου 2022-23 και πλέον η επιθυμία του προπονητή της ομάδας, έγινε πράξη.

Ο Βεζένκοφ έρχεται προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας των Πειραιωτών να ανακτήσουν τα πρωτεία στην Ελλάδα και να φτάσουν ξανά στο Final Four της Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε πολύ να γίνει πράξη η επιστροφή του Σάσα, η διοίκηση κινήθηκε μεθοδικά και έδωσε στον παίκτη όσα ήθελε προκειμένου να τον κάνει ξανά δικό της.

Δεν είναι βέβαια μυστικό ότι μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του Βεζένκοφ έπαιξε και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του, είχε ως προτεραιότητά του να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά με τον έφηβο στο στήθος και πλέον η επιθυμία διοίκησης και αθλητή έγινε πράξη και άπαντες ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο 29χρονος σταρ μίλησε και γι' αυτά τα συναισθήματα. «Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε!», ήταν η... ατάκα της επιστροφής του και κατέληξε με το «γύρισα στην οικογένειά μου».

🏀 Σάσα Βεζένκοφ, η επιστροφή: Ο Ολυμπιακός συναντά ξανά τον ηγέτη του!