To δεκαπεντάλεπτο βίντεο... υπενθύμισης: Τα κατορθώματα του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό
i

© EuroLeague Basketball

To δεκαπεντάλεπτο βίντεο... υπενθύμισης: Τα κατορθώματα του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 12:19 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 25.07.2024

Τη μέρα που ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε επισήμως στον Ολυμπιακό, αξίζει τον κόπο να θυμηθεί κανείς τα έργα και τις μέρες του Βούλγαρου με την ερυθρόλευκοι φανέλα...

Οι αναμνήσεις των φίλων του Ολυμπιακού από τις μέρες που ο Σάσα Βεζένκοφ πρωταγωνιστούσε με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, δεν έσβησαν ποτέ. Άλλωστε, δεν έχουν δα περάσει και... αιώνες από τότε που τη φορούσε ο Βούλγαρος σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά, ένα χρόνο (και μία εβδομάδα) μετά τη φυγή του για το NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς, ήρθε η ώρα -εν μέσω θερινού καύσωνα- για να παρακολουθήσει κανείς και να θυμηθεί, αν η μνήμη του δεν τον βοηθά, τα κατορθώματα και την δράση του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό.

Ο Βεζένκοφ κράτησε τον λόγο του κάνοντας θρύψαλα μια υπόσχεση

Ο Βεζένκοφ κράτησε τον λόγο του κάνοντας θρύψαλα μια υπόσχεση

Είναι αμέτρητες οι φορές που οι αθλητές πουλάνε οπαδίλικι και «βαράνε» στο συναίσθημα, μόνο και μόνο για να αποδειχθούν ανακόλουθοι στις πράξεις τους. Όχι όμως ο Σάσα Βεζένκοφ. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Ακολουθεί το βίντεο διάρκειας 15 λεπτών με καλάθια και εντυπωσιακές φάσεις, από το ελληνικό πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Euroleague. Όλες οι κινήσεις, οι επιλογές και τα χαρίσματα, που ο Ολυμπιακός έβαλε ξανά στην φαρέτρα του με την επανατοποθέτηση του Σάσα Βεζένκοφ στο ρόστερ!