«Ο Παναθηναϊκός έκανε επαφή με τον Σενγκέλια, προτεραιότητά του ο Βεζένκοφ»

«Ο Παναθηναϊκός έκανε επαφή με τον Σενγκέλια, προτεραιότητά του ο Βεζένκοφ»

Νίκος Καλαμπάκας 11:01 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 25.06.2024

Δημοσίευμα από την Ιταλία εμπλέκει τον Παναθηναϊκό με τους Σενγκέλια και Βεζένκοφ.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Λορέντζο Μπράουν ισχυροποιώντας κατά πολύ την περιφέρειά του ενόψει της νέας σεζόν, όμως τοπική εφημερίδα της Μπολόνια, εμπλέκει τους πρωταθλητές Ευρώπης και με άλλους παίκτες.

Ένας από τους τοπ αθλητές που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ευρωλίγκα, είναι και ο Τόρνικε Σενγκέλια. Ο πάουερ φόργουορντ από τη Γεωργία αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Euroleague. Οι πράσινοι προσπάθησαν πέρυσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως η μεταγραφή «σκάλωσε» στην ομάδα του, Βίρτους Μπολόνια.

Φέτος ωστόσο το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί και ο Τόκο είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της αγοράς.

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει... ενοχλήσει και φέτος τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ, όμως προτεραιότητα των πρασίνων είναι ο Βεζένκοφ:

«Ο Σενγκέλια αξιολογεί τις προτάσεις που έχει: η πιο μεγάλη είναι του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο για έναν χρόνο, η μεγαλύτερη σε διάρκεια είναι της Μπαρτσελόνα αλλά με χαμηλότερες αποδοχές και η πιο επίμονη του Παναθηναϊκού, που όμως για το ‘4’ έχει προτεραιότητα τον Βεζένκοφ. Και μετά υπάρχει η Βίρτους», αναφέρει η Repubblica-Bologna σε σχετικό ρεπορτάζ της.