Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων
i

Σάσα Βεζένκοφ, Κέντρικ Ναν / © Euroleague Basketball

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων

Sportal newsroom 16:05 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 13.09.2024

Λίγο πριν την έναρξη της Euroleague, η απανταχού φαν της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας, δημιουργούν τις ομάδες τους στην πλατφορμα Fantasy Challenge και δύο παίκτες των «αιωνίων» βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων: Πρώτος ο Σάσα Βεζένκοφ και δεύτερος ο Κέντρικ Ναν.

Τη χρονιά που ο ένας πήγε στο NBA, o άλλος το εγκατέλειψε και μεταφέρθηκε στην Euroleague. Φέτος όμως, ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Κέντρικ Ναν θα βρεθούν στα ίδια πρωταθλήματα. Θα αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, εντός των συνόρων, αλλά και εκτός. Οι δυο τους αποτελούν την κινητήρια δύναμη των ομάδων τους, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει μία μεταξύ τους «μονομαχία». Άτυπη βέβαια, αλλά... χαρακτηριστική της αξίας τους.

Η Euroleague έχει ανοίξει εδώ και μέρες την πλατφόρμα όπου οι απανταχού φίλαθλοι μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εικονικές ομάδες και να λάβουν μέρος στο επίσημο Fantasy Challenge της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση της ηπείρου. Μάλιστα, στην αντίστοιχη λίγκα του Sportal, μπορείτε ελεύθερα να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε ένα πολύτιμο δώρο: Ένα διπλό εισιτήριο για το Final Four.

Στην όλη διαδικασία του Fantasy Challenge κυρίαρχο ρόλο μέχρι στιγμής έχει ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Κέντρικ Ναν. Είναι οι δύο παίκτες που έχουν επιλεγεί από τους περισσότερους χρήστες και το ερώτημα ποιος θα φθάσει πρώτος τις 13.000 επιλογές.

Και οι δύο βρίσκονται στο όριο, με τον Βούλγαρο σταρ του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο ρόστερ 12.682 ομάδων και τον Αμερικανό του Παναθηναϊκού να έχει φθάσει τις 11.881.