Αποθέωση για Βεζένκοφ και Αγγελόπουλους από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vids)

Αποθέωση για Βεζένκοφ και Αγγελόπουλους από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 14:53 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 25.07.2024

Πολύ πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γεμάτοι ενθουσιασμό για να υποδεχθούν και να αποθεώσουν τον 29χρονο Βούλγαρο.

Η πρόσκληση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού ήταν γνωστή πριν καν ανακοινωθεί η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό. Κι όταν αυτή απέκτησε επίσημα χαρακτηριστικά το πρωί της Πέμπτης (25/7), οι «ερυθρόλευκοι» απλώς περίμεναν να μεσημεριάσει για να συναντηθούν έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με σκοπό να θυμίσουν στον τέως NBAer τι εστί να είσαι μέλος της ομάδας του Πειραιά.

Στις 15:00, ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει τη συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», για να παρουσιάσει ξανά τον 29χρονο Βούλγαρο σταρ ως μέλος της ομάδας του κι αφού είχε προηγηθεί μία αγωνιστική περίοδο που προσπάθησε να ζήσει χωρίς τον κορυφαίο παίκτης της Euroleague για τη σεζόν 2022-23. Τότε που εκείνος, αγωνιζόταν στο NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά τελικά επέστρεψε στην... οικογένειά του 372 μέρες μετά την αποχώρησή του για τον «μαγικό πλανήτη».

Πριν τις 14:30, ώρα που είχε ορίσει ως ραντεβού η Θύρα 7, άρχισαν να συγκεντρώνονται με μεγάλη διάθεση και ασυγκράτητο ενθουσιασμό, στον περιβάλλοντα χώρο του Φαληρικού Σταδίου, δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού. Σιγά σιγά έγιναν εκατοντάδες και όσο η ώρα περνούσε το κλίμα γινόταν όλο και πιο θερμό.

Λίγο πριν την προγραμματισμένη χρονική στιγμή της συνέντευξη Τύπου κι ενώ ο κόσμος είχε κατακλίσει τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, πριν έρθει ο Βεζένκοφ, έκαναν την εμφάνισή τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Εμφανώς ενθουσιασμένοι και αυτοί με τη σειρά τους, για την μεταγραφική επιτυχία στην οποία έβαλαν το χέρι τους (βαθιά στην τσέπη) για να επιτευχθεί.

Το μόνο που επέμενε ήταν να εμφανιστεί ο Σάσα Βεζένκοφ, κάτι που συνέβη λίγα λεπτά αργότερα. Με το που πήγε η ώρα 15:00 η φιγούρα του διακρίθηκε μονομιάς και τότε ήταν που οι ζητωκραυγές των φιλάθλων του Ολυμπιακού... ξεκίνησαν από το ΣΕΦ, μεταφέρθηκαν εκκωφαντικά σε όλο το Φάληρο (Νέο και Παλαιό) και έφθασαν νοητά μέχρι το Πασαλιμάνι.