Αποθέωση για Βεζένκοφ από την Θύρα 7 για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ανακοίνωση με... υπονοούμενα!
i

© imago

Αποθέωση για Βεζένκοφ από την Θύρα 7 για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ανακοίνωση με... υπονοούμενα!

Sportal newsroom 23:52 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 05.07.2024

Με μία ενθουσιώδη ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού... υποκλίνονται στη συμφωνία της ομάδας τους και κυρίως στον Σάσα Βεζένκοφ που φαίνεται πως επέλεξε το ταξίδι της επιστροφής.

Με πολλά θαυμαστικά και με κεφαλαία γράμματα εν είδει υπόκλισης σε λέξεις-κλειδιά, η Θύρας 7 με ανακοίνωσή της φανέρωσε τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη και προδιαγεγραμμένη (κατά πως φαίνεται) επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

«Το ΑΙΜΑ νερό δεν γίνεται! ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ποιός είσαι και ότι ο ΛΟΓΟΣ σου μετράει! Όπως κάνουν οι πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ! Ήμασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για την απόφαση σου! Μεγάλε ΣΑΣΑ καλώς επέστρεψες στο ΛΙΜΑΝΙ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου! Τα καλύτερα έπονται!», έγραψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στην επίσημη σελίδα τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον Βούλγαρο φόργουορντ για ένα... μυθικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (7 Ιουλίου) και πλέον απομένουν τα τυπικά και απαιτούμενα για να γίνει επίσημη η νέα συνεργασία των δυο πλευρών.

Πριν όμως ο 29χρονος ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να αποδεσμευτεί από τους Τορόντο Ράπτορς που ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί επί του θέματος, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που θα εμποδίσει την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής, όχι μόνο για την ομάδα του Πειραιά, αλλά για ολόκληρη την Euroleague.

Άλλωστε, ο Σάσα Βεζένκοφ, πριν φύγει από την γηραιά ήπειρο για το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, με τους οποίους αγωνίστηκε τη σεζόν 2023-24 πριν γίνει μετά το τέλος της ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς, ήταν ο MVP της Euroleague!

Τι λένε στην Αμερική για την συμφωνία του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ παράξενο!»
EUROLEAGUE

23:21 - 04.07.2024

Τι λένε στην Αμερική για την συμφωνία του Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ παράξενο!»

Τη μέρα που οι Ράπτορς παρουσίασαν τους rookies τους και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Training Camp στην Αμερική και τον Καναδά ενημερώθηκαν για την συμφωνία του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό, κάτι που προκαλεί απορίες και ερωτηματικά που εξέφρασε ο δημοσιογράφος της Toronto Star, Νταγκ Σμιθ.

«Βούιζε» το ΣΕΦ για Βεζένκοφ - Τι αλλαγές φέρνει στο ρόστερ η ένταξη του στον Ολυμπιακό; Ανάλυση!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!