Οι Βούλγαροι έκαναν κερκίδα στο Σικάγο για τα... μάτια του Βεζένκοφ

Οι Βούλγαροι έκαναν κερκίδα στο Σικάγο για τα... μάτια του Βεζένκοφ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:52 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 14.08.2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς, τα ξημερώματα της Κυριακής (4/2), νίκησαν τους Μπουλς στο Σικάγο και δεκάδες Βούλγαροι μετανάστες στην πόλη του Ιλινόις βρέθηκαν στο γήπεδο. Δεν είδαν τον αγαπημένο τους Σάσα Βεζένκοφ να αγωνίζεται (λόγω τραυματισμού), αλλά τον συνάντησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του!

Η βουλγάρικη κοινότητα του Σικάγο σύσσωμη επισκέφθηκε το United Center και ο λόγος δεν ήταν οι Μπουλς. Το έκαναν για να συναντήσουν τον Σάσα Βεζένκοφ

Ο συμπατριώτης τους, τέως MVP της EuroLeague με τον Ολυμπιακό και πλέον αστέρι του NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς, βρέθηκε εκεί για τον αγώνα της κανονικής διάρκειας. Αρχικά περίμεναν πως ίσως αγωνιστεί κιόλας μιας και είναι (σχεδόν) έτοιμος να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Τελικά, ο Βεζένκοφ προφυλάχθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι από τον κόουτς Μάικ Μπράουν και οι fans του μέχρι στην τύχη τους στάθηκαν άτυχοι. 

Βέβαια η χαρά τους δεν περιορίστηκε. Ήταν εκεί για να τον αποθεώσουν όσο καθόταν στην άκρη του πάγκο, ενώ πριν και μετά τον αγώνα ήρθαν σε επαφή μαζί του. 

Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε κατά λάθος δύο φορές τον Ντόντσιτς - Μία στο στομάχι και μία στον αστράγαλο (vids)
NBA

11:17 - 04.02.2024

Ο Αντετοκούνμπο χτύπησε κατά λάθος δύο φορές τον Ντόντσιτς - Μία στο στομάχι και μία στον αστράγαλο (vids)

Η κόντρα τους είχε επικές διαστάσεις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς τελικά αναδείχθηκαν νικητές στο παιχνίδι με τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος δέχθηκε αρχικά μια κλοτσιά στο στομάχι από τον Greek Freak, ενώ -επίσης άθελά του- αργότερα έπεσε πάνω του και ο Σλοβένος τραυματίστηκε στον αστράγαλο!

Του μίλησαν, τους «αγκάλιασε» με τον τρόπο του και με το χαμόγελό του, συζήτησαν όλοι μαζί για αρκετοί ώρα και έβγαλαν φυσικά τις καθιερωμένες στην εποχή μας selfies. Το χάρηκαν και το χάρηκε και εκείνος!