Η απάντηση του Πρίντεζη στο Sportal στην ενδεχόμενη επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Βεζένκοφ - Πρίντεζης

Η απάντηση του Πρίντεζη στο Sportal στην ενδεχόμενη επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Χρήστος Τσάλτας 22:07 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 29.06.2024

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Sportal για το Stoiximan Aegean Ball Festival, αλλά και το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο εμπνευστής του Stoiximan Aegean Ball Festival, μίλησε στην κάμερα του Sportal με αφορμή τη διοργάνωση της Σύρου.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για το τουρνουά, το οποίο έχει γίνει θεσμός, για την παρέλαση αστέρων όλα αυτά τα χρόνια στο νησί των Κυκλάδων, αλλά και για τον Σάσα Βεζένκοφ και το ενδεχόμενο επιστροφής του Βούλγαρου στην ομάδα του Πειραιά

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Sportal

«Το να βλέπω όλο και περισσότερα παιδιά και οικογένειες να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ας μην είναι με το μπάσκετ. Ας είναι με κάτι άλλο. Αλλά από την πλευρά μου προσπαθώ όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, γιατί η επαρχία η αλήθεια είναι πως στερείται υποδομών, γηπέδων, οπότε μόνο και μόνο από την προσέλευση και από το πόσες ομάδες μαζεύτηκαν εδώ αυτό το τριήμερο, είναι κάτι πολύ όμορφο».

Για το γεγονός πως τόσοι αστέρες έχουν περάσει από το Stoiximan Aegean Ball Festival:

«Είναι ιδιαίτερο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και με κάνουν και νοιώθω ωραία. Κάθε χρόνο έρχονται πολλοί γνωστοί αθλητές και με τιμάνε και τιμάνε και τη Σύρο, αλλά είναι και πολύ ιδιαίτερο για τα παιδιά. Τους έχουν πρότυπα και το ότι έχουν την δυνατότητα να τους δουν από κοντά είναι ό,τι καλύτερο».

Για τις μπασκετικές υποδομές της Σύρου:

«Εγώ ό,τι μπορώ κάνω. Μακάρι κάποια στιγμή το νησί να αποκτήσει και ένα κλειστό γήπεδο ώστε όλα τα παιδιά και οι ακαδημίες να μπουν κάπου και να μην  έχουμε θέμα με τον αέρα όπως έχουμε σήμερα. Το επόμενο βήμα ίσως να είναι αυτό που είπα προηγουμένως».  

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Είναι πολύ λεπτές αυτές οι στιγμές και πίστεψέ με εγώ όσες φορές είχε χρειαστεί να μιλήσω με παίκτες  αυτού του βεληνεκούς που θέλουν να πάρουν αυτή την απόφαση, είναι το τελευταίο πράγμα που τους λέω. Αν θέλουν να μου πούνε. Συνήθως χρειάζεται ηρεμία, για να πάρουν αυτή την απόφαση. Εύχομαι να πάρει την καλύτερη απόφαση για αυτόν και να βρει την ηρεμία να τον κάνει».