Πρόεδρος Ράπτορς: «Μίλησα με τον Σάσα, θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες ή... μήνες»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Πρόεδρος Ράπτορς: «Μίλησα με τον Σάσα, θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες ή... μήνες»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:21 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 08.07.2024

Ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ.

Το σίριαλ ανάμεσα σε Σάσα Βεζένκοφ και Τορόντο Ράπτορς συνεχίζεται, με το πρόεδρο των Καναδών να τοποθετείτε σχετικά με το μέλλον του παίκτη και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, με τους εκπροσώπους του, με τον προπονητή. Θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει ημέρες ή για μήνες. Αποκτήσαμε τον αθλητή με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον ατζέντη του και θα δούμε τι θα συμβεί» ανέφερε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα επιτρέψει στον Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (vid)
NBA

19:40 - 04.07.2024

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα επιτρέψει στον Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Μασάι Ουτζίρι είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται σχεδόν τα πάντα στους Τορόντο Ράπτορς και αυτός που βάζει την υπογραφή του σε κάθε απόφαση των Καναδών. Άρα αυτός που θα εγκρίνει την αποδέσμευση του Σάσα Βεζένκοφ και θα του επιτρέψει εν τέλει να αγωνιστεί και πάλι στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Σάσα Βεζένκοφ και τους Τορόντο Ράπτορς συνεχίζονται, χωρίς να υπάρχει όμως κάποια ουσιαστική εξέλιξη ακόμη.

Η επιθυμία του Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, με τον παίκτη και την πλευρά του να προσπαθούν να βγουν από το συμβόλαιο με τους Ράπτορς, κάτι στο οποίο οι Ράπτορς δείχνουν, για την ώρα, σθεναρή αντίσταση.

Ο Σάσα Βεζένκοφ άκουσε την πλευρά του Τορόντο, με τους ανθρώπους της ομάδας να του εξηγούν πως τον θέλουν, όμως ο ίδιος να επιθυμεί την αποχώρησή του, ώστε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να βρει ξανά τον αγωνιστικό χρόνο που επιθυμεί.

Από την άλλη βέβαια, τα 6.7 εκατομμύρια που προβλέπονται στο συμβόλαιό του τον καθιστούν ως μια περίπτωση που θα βόλευε σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια πιθανή ανταλλαγή, κάτι που εξετάζουν οι Τορόντο Ράπτορς.

Την ίδια ώρα πάντως, τόσο από την πλευρά του Σάσα Βεζένκοφ, όσο και από τον Ολυμπιακό, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η λύση και ο Βούλγαρος σταρ θα παίζει στο αγαπημένο του ΣΕΦ την επόμενη σεζόν.