Ώρα Βεζένκοφ: Πότε ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό η «βόμβα» του καλοκαιριού

Σάσα Βεζένκοφ

i

@Intime

Ώρα Βεζένκοφ: Πότε ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό η «βόμβα» του καλοκαιριού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:49 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 22.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, όμως ακόμη δεν μπορεί να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Ας δούμε το πότε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί και τυπικά το μεγάλο ΜΠΑΜ του καλοκαιριού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, αφήνοντας ένα τεράστιο ποσό στο τραπέζι, με τον Βούλγαρο σταρ να πρέπει ήδη να λογίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ακόμη όμως δεν γίνεται να ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του NBA, όταν ένας παίκτης αποδεσμεύεται από μια ομάδα, πρέπει να περιμένει 48 ώρες προκειμένου να ανακοινωθεί από άλλη.

Αυτό γίνεται ώστε σε αυτό το 48ώρο να μπορεί μια ομάδα να τον κάνει δικό της με το ίδιο συμβόλαιο το οποίο άφησε ο παίκτης με την αποχώρησή του από τον προηγούμενο σύλλογο. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν προβλέπεται να συμβεί με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως το να τον προσεγγίσει στην παρούσα φάση κάποια άλλη ομάδα από το NBA μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Έτσι, μόλις αποδεσμευτεί και επίσημα από τους Τορόντο Ράπτορς, ο Σάσα Βεζένκοφ θα μπορεί να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.