Μίδας στο Λιμάνι: Ο Βεζένκοφ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην Ελλάδα

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Μίδας στο Λιμάνι: Ο Βεζένκοφ γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην Ελλάδα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:22 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 22.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, με τον Βούλγαρο σταρ να υπογράφει απίθανο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο μπορεί να φτάσει με τα μπόνους ακόμη και τα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει σπίτι του!

Ο Βούλγαρος σταρ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό (θα ανακοινωθεί 48 ώρες μετά την επίσημη αποδέσμευσή του), υπογράφοντας ένα συμβόλαιο που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στην Ελλάδα (σε όλα τα σπορ) και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ευρωλίγκα.

Τι προβλέπει όμως το μυθικό συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό;

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει συμφωνήσει για 4+1 χρόνια με τους Ερυθρόλευκους, με περίπου 3.5 εκατομμύρια το χρόνο. Αυτό μεταφράζεται σε κάτι παραπάνω από 17 εκατομμύρια εγγυημένα, ενώ, μαζί με τα μπόνους, το ποσό εκτοξεύεται στα 20!

Παρόλα αυτά, το οικονομικό δεν έπαιξε τον βασικό ρόλο, καθώς ο Σάσα Βεζένκοφ θα ερχόταν και με λιγότερα στους Πειραιώτες. Με αυτό το ποσό όμως, ο Ολυμπιακός ήθελε να δείξει έμπρακτα στον αθλητή και τους ανθρώπους του το πόσο τον εκτιμούν και τον θέλουν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επισημοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, η οποία θέλουν στον Ολυμπιακό να είναι και η τελευταία που συνάπτουν το φετινό καλοκαίρι.

Ώρα Βεζένκοφ: Πότε ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό η «βόμβα» του καλοκαιριού
NBA

22:49 - 22.07.2024

Ώρα Βεζένκοφ: Πότε ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό η «βόμβα» του καλοκαιριού

Ο Σάσα Βεζένκοφ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, όμως ακόμη δεν μπορεί να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. Ας δούμε το πότε θα μπορέσει να ολοκληρωθεί και τυπικά το μεγάλο ΜΠΑΜ του καλοκαιριού.