Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!
i

© Euroleague Basketball

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:24 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 04.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την μεγάλη απόφαση! Ο βούλγαρος σταρ αποφάσισε και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, δίνοντας οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι του προσέφεραν ηγεμονικό συμβόλαιο, δείχνοντας έμπρακτα πόσο τον θέλουν.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή της Ευρώπης είναι γεγονός και ανήκει στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρνει ξανά στο λιμάνι τον Σάσα Βεζένκοφ!

Ο MVP της Ευρωλίγκα τη σεζόν 2023, μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισε να πει όχι στο NBA και τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά και στον Παναθηναϊκό, επιλέγοντας τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, την ομάδα μέσα από την οποία έγινε ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός εδώ και πολύ καιρό «δουλεύει» αυτή τη μεταγραφή, με το ταξίδι του Χρήστου Μπαφέ και του Γιώργου Σκινδίλια στην Βουλγαρία να είναι κομβικό για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη αποδέσμευση του Σάσα Βεζένκοφ από τους Τορόντο Ράπτορς, ώστε να επισημοποιηθεί και η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για πολυετή πρόταση, η οποία θα ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια στο σύνολό της, με τον Ολυμπιακό να κάνει την υπέρβαση, δείχνοντας έτσι το πόσο θέλει, πιστεύει και αγαπά τον Σάσα Βεζένκοφ,, ο οποίος επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, ώστε να πετύχει αυτό που δεν πέτυχε στο παρελθόν, να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το ρίσκο και επέλεξε να πάει στο NBA, λέγοντας ναι στην πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς. Αυτή η απόφαση βέβαια δεν του... βγήκε, με τον Μάικ Μπράουν, το προπονητή του Σακραμέντο, να μην του δίνει ποτέ την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Έτσι, πριν από περίπου ένα μήνα ο Σάσα Βεζένκοφ ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει, με τους Τορόντο Ράπτορς να τον αποκτούν με την μορφή ανταλλαγής.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι Καναδοί ήθελαν να τον κρατήσουν και ακόμη τον έχουν στο ρόστερ τους, όμως ο Σάσα Βεζένκοφ προτίμησε Ολυμπιακό, με τους Ράπτορς να έχουν μεν τον τελευταίο λόγο, όμως να μην μοιάζουν διατεθημένοι να κρατήσον με το ζόρι τον αθλητή. Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τα πάντα σχετικά με το μέλλον του παίκτη, όμως το δεδομένο είναι πως για την Ευρώπη, ο «Βομβαρδιζένκοφ» έχει στο μυαλό του μόνο την ομάδα του Πειραιά!

💥Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!