Τα σχέδια των Κινγκς για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

Τα σχέδια των Κινγκς για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ

Νίκος Καλαμπάκας 11:23 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 27.06.2024

Δηλώσεις για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ έκανε ο τζένεραλ μάνατζερ των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ.

Την ώρα που στην Ελλάδα το θέμα που κυριαρχεί στη μεταγραφολογία είναι το αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη ή όχι ο Σάσα Βεζένκοφ, στις ΗΠΑ τα δεδομένα δεν φαίνεται να υπέρ αυτής της εξέλιξης.

Σε ποια ομάδα θα παίξει ο Σάσα Βεζένκοφ αν επιστρέψει στην Ελλάδα σύμφωνα με το ChatGPT
EUROLEAGUE

10:01 - 27.06.2024

Σε ποια ομάδα θα παίξει ο Σάσα Βεζένκοφ αν επιστρέψει στην Ελλάδα σύμφωνα με το ChatGPT

Επειδή τη δεδομένη στιγμή είναι κομματάκι δύσκολο να βάλει κανείς το χέρι σου στη φωτιά, χωρίς την ισχυρή πιθανότητα να πάθει εγκαύματα, για το ποια θα είναι η επόμενη εν Ελλάδι ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, ρωτήσαμε τα... πυρίμαχα ρομπότ και το ChatGPT ανέλαβε την ευθύνη να κάνει την υπόδειξή του!

Μετά τον πρώτο γύρο των ντραφτ, ο τζένεραλ μάνατζερ του Σακραμέντο πήρε θέση για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα για τους Κινγκς είναι να βρεθεί τρόπος ο παίκτης να τους βοηθήσει.

Ο Βεζένκοφ μετακόμισε στις ΗΠΑ πέρυσι το καλοκαίρι ως MVP της Ευρωλίγκας, όμως στην πρώτη του σεζόν εκεί δεν είχε τις ευκαιρίες που περίμενε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα σενάρια για το μέλλον του να έχουν πάρει φωτιά, αναγκάζοντας τους Κινγκς να πάρουν θέση:

«Δεν θέλω να συζητήσω τις φήμες. Είδαμε φέτος πως ο Σάσα όταν παίζει μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ομάδα μας. Προφανώς είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ και ελπίζουμε να βρούμε έναν τρόπο για να συνεχίσει να το κάνει εδώ για μας και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε παιχνίδια», είπε GM των Κινγκς, κόβωντας την όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες....