Το κρίσιμο ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Το κρίσιμο ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:35 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:27 - 02.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα έχει εντός των ημερών επικοινωνία με τους ανθρώπους των Ράπτορς και με τον κόουτς Ραγιάκοβιτς, η οποία θα κρίνει πολλά.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι το μεγάλο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, με το όνομά του να παίζει διαρκώς στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και όχι άδικα.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο Βούλγαρος σταρ αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Τορόντο Ράπτορς, με την ομάδα του Καναδά, στην πρώτη της επαφή με την πλευρά του Βεζένκοφ, να τονίζει πως υπολογίζει στον παίκτη και τον θέλει την επόμενη χρονιά στην ομάδα.

Σάσα Βεζένκοφ /©Intime

Από εκεί και πέρα, η επόμενη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην οποία θα είναι παρόντας και ο Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, ο κόουτς των Τορόντο Ράπτορς θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ. Οι Καναδοί θα αναλύσουν το πλάνο που έχουν για τον παίκτη και τη θέση του στο ροτέισιον. Παρόλα αυτά, εάν ο παίκτης δεν μείνει ικανοποιημένος και ζητήσει να φύγει, τότε οι Ράπτορς δεν θα έχουν πρόβλημα να τον αφήσουν, καθώς έχουν αρκετό χώρο για να έρθουν σε κάποια συμφωνία με τον παίκτη για αποδέσμευση.

πό πλευράς Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και εάν μείνει ελεύθερος ο Σάσα Βεζένκοφ, έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Όπως και να έχει, οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν τα πάντα αναφορικά με τον μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, με τόσο το NBA, όσο και ο Ολυμπιακός να είναι υπαρκτά σενάρια στην παρούσα φάση.